Az amerikai bevándorlási törvények minden ország lakóira ugyanúgy vonatkoznak?
A legtöbb országnak ugyanaz a törvények vonatkoznak.Az angoloknak kell vízum.
Mi szerencsések vagyunk ezen a téren is.
Tudtad,hogy Angliában is pontrendszer van? De mi uniós ország tagjaként ebben is szerencsések vagyunk..
Nincs semmi szelektálás..Ugyanazok a szabályok vonatkoznak az angolokra,ausztrálokra is,ha nem nehezebb..
Van egy kedves barátom aki Ausztrál állampolgár.Tavaly ki akart jönni Angliába hogy itt dolgozzon ,éljen.Nem engedték be a pont rendszer miatt..én mint kelet-európai meg itt vagyok minden gond nélkül..
Dehogy nincs szelektálás.
Igaza van előzőnek: van szelektálás, de most már Magyarország is a leginkább kiváltásgos országok közé tartozik.
Ami változott utobbi időben, az annyi, hogy kb. amikor kiterjesztették a wisa waivert (vizummentesség) ránk, egyuttal bevezették az ESTA-rendszert, először ingyenesen, majd fizetősen. Tehát, a régebben vizummentes országoknak végeredményben rosszabb lett
Elsőnek: nem tudom, honnan veszed, hogy angoloknak vizum kell USA-ba
első vagyok..
Onnan veszem,hogy Angliában élek,és egy jó angol barátomnak vízum kellett az USA-ba
Egyébként érdemes nézni a
Határsértők (ez Angliai bevándorlásról szól)
Ausztrália határai
Amerika határai című dokumentum sorozatot..Meglepődnél,hogy mi mindent tud meg az ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!