Milyen nevezetességek, látnivalók vannak amerikában? Nevezetes étel? Ital? Sport?
Melyik város? Minden városnak van nevezetes étele. Sportok közül a baseball, amerikai foci, kosárlabda a legnépszerűbbek.
Philapdelphia város kedvenc étele a sajtos steak, azaz a philly cheese steak.
Chicagoban a vastag pizza, és az olasz húsos szendvics a kedvenc.(italian beef sandwich)
Nem kellene, ennyire lekezeloen beszelni...
Megkoszonnem. Csak ugy altalanossagba kerdeztem
" Csak ugy altalanossagba kerdeztem"
Nem akarlak megbántani, de egy 300 milliós országról, amely kontinensnyi méretű, mégis hogyan írjunk általánosságokat? A sportra vonatkozóan lehet csak általánosan beszélni, azt már leírta az egyik válaszoló. Ételek tekintetében minden városnak megvan a maga étke.
Ne beszeljunk veled lekezeloen? Dehat a kerdesed es a helyesirasod is serti egyeseknek a 'fulet', ugyhogy nincs okod meglepodesre!
Eloszor is Amerika, nagy A-val, masodszor melyik orszagra gondolsz Eszak-Amerikan belul, az USAra vagy Kanadara?
Es ha az USAra, akkor azon belul melyik allamra? Ez olyan, mintha valami tudatlan azt kerdezne, hogy meseljunk Europarol altalanossagban. Europa sok orszagbol all, ahogy az USA sok allambol, minden allamnak sajat kis kulturaja, gasztronomiaja.
Kepes vagy hasznalni az internetet, hiszen kiirtal egy kerdest. Nem igaz, hogy nem vagy kepes a guglit hasznalni???? Hany eves vagy???
1. Nem a helyesirasomat kell kritizalni hiszen nem azert vagyunk itt ;)
2. Csak a mondatkezdo betuket irja nagybetuvel, kitudom igaz jabitani, de siettem.
3. Csak analfabeta, kotekedo, piszkalodo emberek kotnek bele ilyenbe ;)
4. Semmi kozod hozza hogy hany eves vagyok
5. Tudom hasznalni az internetet nagyon is :D
Azert koszi a kerdest :))
A tobbieknek is koszonom akik NORMALIS valaszt adtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!