Air France légitársaságnál milyen az étel?
#3, ha vacsorát és reggelit kérdez, akkor esélyesen nem Párizsba utazik csak:))
Vacsorára melegételt kapsz, desszerttel, salátával. Reggeli gondolom rántotta/omlett, briós, vaj, sajt, stb.
Ha kisétkű vagy jól fogsz lakni vele, de ha nem, az se baj, mert kb. minden 2. órában körbejárnak snacket ajánlgatni.
Gondolom te vagy a privát levelekkel bombázó new yorki turista.
Mivel napszaknak megfelelő kaját adnak a gépen ezért nem fogsz reggelit kapni. A délutáni párizsi járaton adnak majd egy szendvicset vagy péksüteményt plusz üditőt.
Este szépen felszállsz a transzatlantira ahol kapsz meleg vacsorát, úgy ahogy az előző is irta, salátával, desszertel mindennel. Repülsz 7-8 órát és leszállás előtt adnak még valamit (amikor én mentem előremelegitett nem tudom mivel töltött tésztás kaja volt) mivel 6 órával van kevesebb ott mint itt ezért helyi idő szerint még aznap este megérkezel, reggeliről szó sincs.
Attól függ hová repülsz.
Nekem long haul járaton vacsora, reggeli és folyamatos snack volt.
Vacsora 3 fogás (étlapról), meleg reggeli, a snack pedig sajttál-péksütemények illetve édesség tál.
Innivaló gyümölcslé-bor és ásványvíz.
Európai járatokon általában ebéd vagy vacsora és snack. Az sem mindegy milyen komfort osztályon utazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!