Van lehetőségem hogy az utazási iroda megtérítse a káromat?
Biztos, hogy az érkezési és az indulási dátum között számolod a napokat?
Ha elismeri az utazási iroda, hogy az ő hibájuk, akkor ingyen módosítaniuk kell.
Még az jutott eszembe, hogy mikor leszállsz a gépről nem lépsz be az USA területére, hanem kivárod az éjfélt és csak utána léped át a határt. Bár ez nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető a gyakorlatban.
A visszafelé előbb becsekkolással az a baj, hogy ha megnézi a vámtiszt a jegyet és látja, hogy 91 nap, akkor valószínűleg be sem engedne, hiába csak 1 napról van szó.
Az IBUSZ-ban szóltál már, hogy rosszul adták a jegyet? Mit mondtak?
Amúgy pontosan hány órakor és melyik reptérre érkezel?
Junius 20. 20:55 John F. Kennedy vissza szept 18 19:45
Az egyik alkalmazott azt mondta arra válaszolva miután kérdeztem hogy lehet-e modosìtani a jegyet mondta higy igen ha kifizetem megkérdeztem hogy az nem gond hogy önök rontották el mondta hogy nem! Nem akartam veszekedni anélkül hogy utánna járnék ezért ott hagytam! Holnap befogok menni ha.nem tudunk megegyezni akkor beszélek a főnökével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!