Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit éri meg venni amerikában?

Mit éri meg venni amerikában?

Figyelt kérdés
Megyek a nyáron New yorkaba és mondták, hogy olcsóbbak a dolgok de mit éri meg igazán venni amerikában?

2013. febr. 28. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elektronikai eszközöket, főleg a drágábbakat, mert 30-40%-kal olcsóbb mind. Illetve ha igényed van rá, minőségi ruházatot, alkalmi és hétköznapi kivitelben is. Itt Hugo Boss minőségre és afölöttre gondolok, kb. ott is 2/3 áron.
2013. febr. 28. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
2%
Végy néhány mély levegőt azt hallottam ingyen van arrafelé
2013. febr. 28. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább technikai, elektronikai eszközöket, de vigyázni kell, mert aztán meg a vámnál kifizeted a különbözetet (vagy még többet...)

Ruhát nem nagyon találtam olcsóbbat, pedig nekem is ezt mondták...

A kaja olcsóbb, de azt nyilván nem nagyon tudsz hazahozni, max. "érdekesebb" kekszeket, csokikat.

2013. febr. 28. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elektronikai eszközöket lehet, ott csak sokan javasolják hogy vásárlás után kicsit "járasd be" Hogy a vámnál azt higgyék hogy a tied és otthonról vitted magaddal. Ez alatt azt értem hogy a dobozát ne vidd haza mert tök felesleges, meg kisebb karcokat ejtsél rajta a külsején, meg a memóriáját pl egy laptopnak pakold tele képekkel meg mindenfélével. Meg még érdemes ruhákat ott kint venni, mert vannak ott minőségi darabok, amiket idehaza vagy horror áron kapsz meg vagy sehogy vagy kamionról leesve kéz alól.
2013. febr. 28. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak teljesen igaza van. Barátnőm pár éve leárazásokon vett designer ruhákat (Hermes, Prada) és egy LV táskát, csak arra nem számított, hogy átnézik az egész bőröndjét, kiszúrták a ruhákat, pedig minden cetlit leszedett róla és viselte is, a táskát, hordta amikor utazott, ennek ellenére azt is 'észrevették'. A vége az lett, hogy jelentős összegre megvámoltatták...
2013. febr. 28. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Én akárhányszor az USA-ból jöttem haza, sose kellett vámot fizetnem, pedig mindig vettem márkás ruhákat, ráadásul úgy, hogy még a címke is rajta volt. Sose tapasztaltam ilyet.
2013. febr. 28. 23:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
RUHÁT, RUHÁT és RUHÁT. döbbenet mennyivel olcsobb mint itthon.
2013. márc. 1. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem volt sosem gond a ruhákkal, pedig többbször voltunk már. Van egy üzletlánc a ROSS (dress for less). Nem tudom Ny-ban van-e üzletük avgy hogy mennyi. Kaliforniába rengeteg van. Olyan outlet ahol vegyítve vannak a ruhák. olyan mint egy turkáló, csak újak. A butikok ide szórják ki a megmaradt kollekció darabjait mikor megjön a következő kollekció. Rengeteg nagyon jó ruha van.
2013. márc. 1. 09:36
 9/12 anonim válasza:
ruha,elektronika amit nem éri meg: drogéria, élelmiszer
2013. márc. 19. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Apple cuccok, tényleg jóval olcsóbbak, mint itthon. Levis gatya- 30 dollártól, Converse cipő- 25 dollártól simán lehet kapni. iloveny polót is vegyél :)

meg itt van pár márka, ami nem drága, és jó minóségű: Aeropostale, Hollister, Forever 21, Abercrombie & Fitch, American Eagle. ezeket a boltokat lépten nyomon megtalálod, és aug vége- szeptembere eleje felé vannak is leárazások. ha adhatok egy tippet, gondolom szeretnél majd szuveníreket is hazahozni, akkor azt az Empire State Building környékén vedd meg, arra a legolcsóbbak és nagyobb is választék (kb a 32-34th street)

2013. márc. 19. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!