Vihetek az USA-ba 1 zacskó (kb200g) gyári, vákumcsomagolt téliszalámit ajándékba?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 20:40
1/8 anonim válasza:
Az USA-ba nem lehet élelmiszert vinni.
Megpróbálhatod max ha a kutya kiszagolja elveszik
2/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyen típusú élelmiszert vinni? Hisz kaját is vihetsz fel a gépre. Az a kicsi téliszalámi semmi. Ez nincs tiltólistán.
3/8 anonim válasza:
Azért van tiltólistán, mert az USA-ba NEM LEHET élelmiszert bevinni.
A vámmentes boltban dolgoztam és mindenkit lebeszéltünk róla.
4/8 anonim válasza:
De ki nézi meg, hogy nálad téliszalámi van? A gépre lehet kaját felvinni. Voltam már az USA-ban, soha sem volt ilyenből probléma.
5/8 anonim válasza:
Nekem amerikai magyarok mondták, hogy sajnos a kutya megérzi az illatát és rögtön kikapják őket a sorból csomagellenőrzésre.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már kint vagyunk és végül is ugy döntöttünk, hogy nem rizikóztatunk. Megettük indulás előtt.
2009. aug. 13. 11:09
7/8 anonim válasza:
Hozhatsz, de felesleges. Itt olcsóbban meg lehet venni, mint otthon. Unicummal és a Tokaji borral együtt.
8/8 anonim válasza:
USA-ba a kerge marha kor lehetosege miatt HUSARUT NEM lehet bevinni. Ott elek, nyaron otthon voltam. 1 par gyulai kolbaszt hoztam (volna). Elnezest kertek, es elvettek.Anyukam altal sutott hazikeszitesu zserbot, csokit,turo rudit minden tovabbi nelkul beengedtek. De en itt elek, igy elnezobbek. Turistakent NE kockaztass, mert tobbszaz dollarra buntethetnek, vagy egyszeruen visszakuldenek a szalamiddal egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!