Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Te kikoltoznek az USA- ba he...

Te kikoltoznek az USA- ba he lenne ra lehetoseged? Legalisan persze.

Figyelt kérdés
A ferjem kint van, zoldkartyaval lett allampolgar. Ugy volt hazakoltozik, de itt nem talalt olyan melot amit keresett (gepeszmernok diplomaja van), es visszament, kozben itthon kislanyunk szuletett aki apja utan megkapta az allampolgarsagot. Ki kell koltozzunk usaba hogy egyutt legyen a csalad!!! Hat nem szivesen megyek mert itt a csaladom a szuleim a baratok nagyszulo stb. Inkabb valasztanam itt a csoresz eletet a csaladdal baratokjal mint kimenjek. Ti mit tennetek???

2012. máj. 18. 02:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én meg inkább választanám Amerikát a csóresz élet és a barátok helyett, sokkal normálisabb választás. Tehát kimennék. Barátokkal lehet tartani a kapcsolatot onnan is + lehet új barátokat szerezni, ha igényed van az ilyesmire. A lányodnak is sokkal jobb lesz ott felnőni, mint abban az országban. Több lehetősége lesz, hidd el, hálás lesz később, hogy kiköltöztetek.
2012. máj. 18. 03:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben kiköltöznék. Itthon csak nyomorognátok.

A rokonsággal,barátokkal ma már nem gond telefonon,neten kapcsolatot tartani. Sőt,időnként haza is lehet jönni.

2012. máj. 18. 06:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Én már most is azonnal, bármikor mennék, ez minden álmom. Csak sajnos nekem nincs rá lehetőségem. :(
2012. máj. 18. 07:51
 4/14 anonim ***** válasza:

Én megértelek.Én éltem kint,és az álom világ nem egészen olyan mint ahogy elképzeltem.Amíg az ember nem élt kint azt hiszi ott minden szép és jó.De nem.3 évig éltem kint(legálisan) és képtelen voltam megszokni.Így nagyon örültem hogy végre eljöhettem onnan.

De van akinek bejön Amerika..Nekem nem jött be..

2012. máj. 18. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Én most azonnal csomagolnék, ha lenne ilyen lehetőségem. Nekem elegem van a csóró életből, abból, hogy még a buszra is spórolni kell, és inkább nem reggelizem, csak, hogy buszjegyet tudjak venni.
2012. máj. 18. 08:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Az adott helyzetben nem tudom. Nem könnyű eset. De úgy általában nem mennék sehova a könnyebb (?) élet reményében.
2012. máj. 18. 09:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségem amerikai, ő általa jutottam ki. Először én is féltem kicsit hogy milyen lesz kinn, de nem bántam meg. Itt sem fenékig tejfel az élet, de ha a kihasználjátok az ország adta lehetőségeket, akkor jobban meg tudtok élni,mint otthon.
2012. máj. 18. 09:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Kimennék, de nem örökre, max 1-2 évre. Nem szivesen hagynám itt Európát.
2012. máj. 18. 09:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 18. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem kérdés,természetesen a helyedben biztosan mennék:)
2012. máj. 18. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!