Ha lehetoseged lenne visszamenni az idoben, hogy ezt megtedd, elvállalnád?
Nem.
Én tisztelem a SORS-ot, és nem vagyok (már) annyira megalomániás, hogy azt higgyem, meg lehet változtatni a történelmet. Ha nem Hitlerék, megtette volna más.
Tudom, hogy ezt kevesen értik meg, de nem baj.
Nem. Tisztelem Hitler munkásságát. Jól tette, amit tett. :)
16/L
Ha elég sokat olvasol Hitlerről te is el fogod fogadni, akik ellene vannak általában nem túl okosak a témában, vagy csak ott tájékozottak nagyon, hogy Höss miylen alsógatyát viselt Auschwitzban...
De ajánlom figyelmedbe Hitler beszédeit vagy épp a Mein Kampfot, nincsenek benne olyan gonosz dolgok mint gondolnád :) vagy ha mást nem, akkor egy 140oldalas tanulmányt olvass el 'Ki volt Adolf Hitler? Adolf Hitler történelmi jelentősége' sok nagy "antifasiszta" örülne hogy olyan okos lenne mint annak a megírója, ráadásul Hitler még csak fasiszta sem volt... szóval én aztán le nem lőném.
Nem. Mivel elég rég volt, nem tudni, hogy ha ő nincs, most mi lenne a világgal. Lehet jobb lenne, de lehet sokkal rosszabb lenne. Inkább nem kockáztatnék. Pár dolgot azért szívesen megtennék, mondjuk az egyik jó barátom meghalt balesetben 2000-ben...visszamennék, és inkább maradnék vele otthon papagájozni. :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!