Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha lehetoseged lenne visszamen...

Ha lehetoseged lenne visszamenni az idoben, hogy ezt megtedd, elvállalnád?

Figyelt kérdés
Ha lehetoseged lenne visszamenni az idoben azzal a kuldetéssel, hogy még kisgyerekként likvidáld Hitlert és társait, megtennéd? gondolj arra, mit tettek mit lehetne megelozni
2009. aug. 19. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Meg.
2009. aug. 19. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

Én tisztelem a SORS-ot, és nem vagyok (már) annyira megalomániás, hogy azt higgyem, meg lehet változtatni a történelmet. Ha nem Hitlerék, megtette volna más.

Tudom, hogy ezt kevesen értik meg, de nem baj.

2009. aug. 19. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Igen
2009. aug. 19. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Tisztelem Hitler munkásságát. Jól tette, amit tett. :)

16/L

2009. aug. 19. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha elég sokat olvasol Hitlerről te is el fogod fogadni, akik ellene vannak általában nem túl okosak a témában, vagy csak ott tájékozottak nagyon, hogy Höss miylen alsógatyát viselt Auschwitzban...

De ajánlom figyelmedbe Hitler beszédeit vagy épp a Mein Kampfot, nincsenek benne olyan gonosz dolgok mint gondolnád :) vagy ha mást nem, akkor egy 140oldalas tanulmányt olvass el 'Ki volt Adolf Hitler? Adolf Hitler történelmi jelentősége' sok nagy "antifasiszta" örülne hogy olyan okos lenne mint annak a megírója, ráadásul Hitler még csak fasiszta sem volt... szóval én aztán le nem lőném.

2009. aug. 19. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem. Mivel elég rég volt, nem tudni, hogy ha ő nincs, most mi lenne a világgal. Lehet jobb lenne, de lehet sokkal rosszabb lenne. Inkább nem kockáztatnék. Pár dolgot azért szívesen megtennék, mondjuk az egyik jó barátom meghalt balesetben 2000-ben...visszamennék, és inkább maradnék vele otthon papagájozni. :(

21/L

2009. aug. 19. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt én se tenném meg,de mást,kijavítani pár hibámat, és vhogy megmenteni anyukámat, azt nagyon,nagyon szeretném...
2009. aug. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!