Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a velemenyed a szepsegverse...

Mi a velemenyed a szepsegversenyekrol? Ha lehetoseged lenne, tennel egy probat, beneveznel?

Figyelt kérdés

Nagymamam szerint, akik oda mennek azok mind kur**k, es hogy nem erkolcsos dolog stb stb. Velemenyem szerint, aki oda mehet, es megnyeri az szamara egy nagyon nagy elismeres. (Ja persze szo sincs, meztelen fotozasokrol vagy hasonlok..)

Szerinted? Csak oszinten.

2010. aug. 30. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szívesen elmennék! :$

De földhözragadt vagyok, és van őnkritikám!

Szerintem nem vagyok szép, ezért az ötlet elvetődött.

Akik oda mennek szerintem eléggé...Hát nem lehetnek okosak, és így próbálnak bizonyítani! Persze nem általánosítok, de alapjába véve szerintem ez áll a dolog mögött!

2010. aug. 30. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez szerintem relativ dolog, azert mert valaki szep meg lehet okos nem? De koszi a kommentet. Mas velemenyek?
2010. aug. 30. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Sose a legszebb nyer...Mondjuk ez relatív is.

Amúgy valóban nem szoktak túl okosak lenni a résztvevők..

Úgyhogy a nagyidnak van némi igaza...

Ha elég szép lennék és azért beneveznék:D

2010. aug. 30. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
*és=én
2010. aug. 30. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!