Ha a Temun rendelek valamit, és azt írja az adott tételnél, hogy ingyenes kiszállítás, az azt jelenti, hogy nincs postaköltség?
Figyelt kérdés
Szóval ritkán rendelek online, és a Temut eddig még nem iazán használtam, de most rendeltem pár dolgot, és kíváncsi vagyok, hogy ha a Temun rendelek valamit, és azt írja az adott tételnél, hogy ingyenes kiszállítás, az azt jelenti-e, hogy nincs postaköltség?tegnap 22:46
1/3 anonim 

válasza:

Ha ingyenes a kiszállítás, akkor nincs postaköltség... De ha a kosárhoz mész, akkor mielőtt leadod a rendelést, írja az összes költséget. Ha a kosárban a szállítás résznél azt írja ingyenes, akkor ingyenes, nem kell semmi extrát fizetned a csomag átvételekor.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
tegnap 23:07
3/3 anonim 

válasza:

Nem. Az azt jekenti, hogy nincs olyan tétel a számládon, hogy stállítási díj.
Ga rendelsz valamit 17 900 forintért, akkor annyut kell fizetned. Ha 260+490+7340 firintért rendelsz, akkor 260+490+7340 a fizetendő.
A temunál van egy minimum összeg, ami alatt nem tudsz rendelni, felette nincs szállítási költség (be van építve az árba).
És nem biztos, hogy az MPL viszi ki. Vám jöhet rá, adó is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!