Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen gázfegyvert érdemes venni?

Milyen gázfegyvert érdemes venni?

Figyelt kérdés
Nagymamáméknak kellene egy ilyen fegyver mert betörtek hozzájuk és most félnek. Tehát olyan gázpisztoly kellene ami olcsó és könnyen kezelhető.

ma 00:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egy ecol aras compactom van. Könnyű kezelni, és a rendőrök P9RC-jéhez hasonló, török fegyver. Boltokban legalisan kaphato, muszaki engedellyel.

Én a gazriaszto fegyvereket partolom, mert azt csak el kell sütni és jön a gaz, a gumilovedekest nem ajanlom, mert azzal celozni is kell jo helyre, plusz az forgotaras. Ki ilyedne meg egy forgotarastol? Szerintem senki. Jobban jatekpusutolynak nezheto, mint a sima gáz.

De a boltban segitenek kivalasztani. Lehet oregeknek vmi kisebb es konnyebb jobb.

ma 00:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom lehet bele különféle tölteteket kapni milyet érdemes hozzá venni fogy hatása is legyen ne csak dörrenlyen
ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!