Az egyesült államokbeli emberek tényleg olyan elhízottak, mint amennyire lehet hallani, vagy ez csak egy sztereotípia?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 11:55
11/15 anonim válasza:
Már hogyne kellene a WHO a rangsorhoz?! Ez egy (világ) szervezet több ezer szakértővel, apparátussal, intézményrendszerrel. Nem úgy értékel, hogy kimegy egy emberük az utcára 1 országban és azt mondja, hogy "itt vannak a legkövérebb emberek a világon." (vagy így működik...?)
12/15 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy hol. A San Francisco-i öböl környékén, és ez kb. az egész Ny-i partvidéken nagyon kevés az elhízott ember. Nekem eleinte furcsa is volt, hogy fittebbek az emberek, mint nálunk. Rengetegen sportolnak, bringával járnak melóba és futnak. Érdekes, hogy amint kicsit beljebb megy az ember a partról egyből rengeteg BRUTÁLISAN elhízott emberrel találkozik. És valóban összefügg az anyagi jóléttel, errefelé leginkább a csóró fekete és latínó nők vannak elhízva. Fekete csajok közül talán százból egy, ha nem dagadt.
13/15 anonim válasza:
mondoshawan!!!!!
Ennyire nem érted az iróniát??? Kis buta!!!
14/15 anonim válasza:
Akkor melyik az első kettő? Deni
15/15 anonim válasza:
14-esnek:
Na, én is pont erre voltam kíváncsi, hogy ki az első 2... A WHO oldalán nézegettem, és úgy találtam, hogy Mikronézia, Cook-szigetek ill. Nauru vannak első helyeken az elhízásban (be lehet állítani nemenként, korcsoportonként a lekérdezést), de úm. nagyobb országok közül magasan az USA van az élen. Ami nekem meglepő volt, hogy Argentina is ott szerepel az élmezőnyben (első 10-ben), nem is gondoltam, hogy az argentínok is ennyire elhízottak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!