A német férfiak tényleg nagyon rondák? Vagy csak egy sztereotípia?
Figyelt kérdés
Ha viszont tényleg rondák... a nagyvárosokban, pl. Berlinben is ez a helyzet? Vagy ott sok a bevándorló és keveredtek velük?
Még nem jártam Németországban, és németekkel se nagyon találkoztam, de mindenhol azt hallani, hogy a német férfiak milyen rondák.
2012. febr. 8. 22:33
1/7 anonim válasza:
Ez így hülyeség. Persze ha te a latinos pasikra buksz, akkor bajban leszel :) Sok közöttük a szőke.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, akkor tényleg bajban leszek. :D
2012. febr. 8. 22:54
3/7 anonim válasza:
Mondj egy híres német színészt! .... Na ugye!
4/7 anonim válasza:
Ha a szőkéket, fehér bőrűeket nem bírod annyira, a nagyvárosokban sok az arab :)
5/7 A kérdező kommentje:
Na az arabok/törökök vagy bármilyen mediterrán már sokkal inkább. :D
2012. febr. 8. 23:17
6/7 anonim válasza:
Voltam Berlinben és egy jó pasit se láttam.
Olaszországban több jó pasi volt a tengerparton :)
7/7 Orsi1988 válasza:
Tudjátok egyre több roma honfitársunknak van újabban már internetje, és ez meglátszik az ilyen ízlésről szóló vitákban is. Ők a fehéreket amúgy is ellenségként fogják fel. Még az arab indiai stb... is jobban tetszik nekik mint a fehérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!