Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Érdemes ki költözni? Mit kell...

Érdemes ki költözni? Mit kell tudni? Mien kint az élet?

Figyelt kérdés
Nyelvtanulás után szeretnénk kiköltözni?megérti?írnátok valamit?mien kint az élet?megélhetés?szükséges elintézni valók?
2012. ápr. 15. 10:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszi :) igen belátom h az USA kilőve de igazad van van esély máshol elhelyezkedni szakmát azt most szeretnék még egyet mert ami van az semmit nem ér :)
2012. ápr. 15. 13:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Ki tudsz jutni és élni is tudnál kint. De kell egy kezdő tőke, repjegyre stb.

Illegális leszel, az igaz. de az USA lakosságának 30%-a bevándorló (rengeteg illegális).

És sokkal jobban élnek így is, mint a hazájukban.

Persze nem lesz betegbiztosításod, meg személyid (ID). De vannak kiskapuk, jogsit pl. lehet csináltatni. Ha van ismerősöd, irathat fel gyógyszert.

Kitartás kell, de nem lehetetlen ez a dolog. :)

2012. ápr. 15. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
azért én láttam kizsuppolni elég illegálist.Akkor éli meg, ha guatemalai vagy és éhezel otthon.Itthonról illegálisnak kimenni, alja munkát végezni, félni a hatóságoktól...és szarabbul élni mint itthon
2012. ápr. 15. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

KEDVES KÉRDEZŐ!!!!

Ugyanannyi esélyed van kimenni Amerikába, mint bár mely EU-us országba! Csak ott egy bizonyos idő után illegális leszel, de az a kutyát nem érdekli, ha dolgozol, és nem csinálsz balhét semmiből! Még az a különbség is ami nem utolsó, hogy Európa 100 évvel el van maradva az Amerikai Egyesült Államoktól. Egy nagyon "piti" példa, a sok ezer közül: ezt a Listerin szájvizet két éve dorgalmazzák Magyarországon, én 12 évvel ezelőtt használtam kint Amerikában, és még küldtem is haza csomagba a családomnak! Mondom ez csak egy pl. VOLT A SOK EZER közül. De nem ez az érdekes. Nyugodtan vágj bele, de mint olvasom van egy kislányod, ez már nehezebb lesz, mert először egyedül kell kimenned biztonságot teremteni, és utána kivihitdtkislányt is "valaki "által. Ne félj vágj bele, a sok hülye azt hioszi, hogy csak diplomával meg zöldkártyával lehet!!! He, he, he! Be ne vedd!!!

JAVASLOM, hogy olvasd el ebben a topikban a " A tervezem, hogy ki szeretnék menni, Amerikába, és ott szeretnék élni...." kérdésre az utolsó válaszoló bejegyzését!!!!!!!

Nagyon nagyon érdemes!!!!

Sok sikert, és ne add fel!!!!!

Engem pontosan az első Orbánviktorkirálykormány uralma "kényszerített" anno arra, hogy kimenjek Amerikába, és most ugyanezt teszi!! De a fiataloknak, és nem fiataloknak is ha eszük van, akkor ki is mennek!!!! De izibe!!!!!!

2012. ápr. 15. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Én is szeretnék kimenni, de SEMMIKÉPPEN sem illegálisként!

Rejtőzködni, feketén dolgozni... nem az én világom.

Inkább tanulok, és képzem magam, hogy egyszer kijuthassak rendesen.

2012. ápr. 15. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Milyen szakmád van és milyen diplomád lesz, ha megszerzed?
2012. ápr. 16. 08:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért pontoztatok le, mert azt írtam, hogy nem akarok illegális lenni?

Hm... Ez sokat elárul az emberek hozzáállásáról...

2012. ápr. 16. 09:10
 18/19 anonim ***** válasza:

tegnap 17:35 !

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__2744520..

Ha erre a 9:55-ös válaszra gondolsz, ezt én írtam.

Tartom is a véleményem.

Semmi sem lehetetlen. :)

2012. ápr. 16. 09:39
 19/19 anonim válasza:
Külföldön más...
2012. ápr. 16. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!