Hawaii. Milyen ott az élet? Érdemes lenne oda költözni?
Putri falvak vannak, parasztok lakják, akik földművelésből élnek + "vendéglátásból".
Fehér ember megfő klíma nélkül, ha meg bemerészkedsz a tengerbe megesznek a tengeri vadak.
2 nap után menekülnél haza!
Hallottatok ti egyáltalán Hawaii-ról valamit is?! Ha nem tudsz róla semmit, akkor inkább jobb, ha nem is szólsz hozzá a témához...
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:41
Putri házak??
Láttál már egyáltalán képeket a Hawaii házakról?
Hááát ha neked ezek lepusztult tanyasi viskók, akkor én nem tudom te hol élsz.
Amúgy meg a tenger gyönyörű, nincs benne félelmetesebb ragadozó, mint bárhol máshol.
Attól, hogy te még nem jutottál el oda és irigy vagy, nem kell mindjárt lehurrogni Hawaii-t...
Egyet kell ertenem...
Még hogy putri falvak??
Nekem lakasom is van Hawaii-on es most is nyaron oda fogok menni 2 honapra a jovo honaptol.
Az arak valtozoak, de itt mindennek utanaolvashatsz:
Az emberek vidamak, meleg van, sok napsutes, ja es vulkankitores sincs minden nap. Nem tudom honnan szedik itt az emberek ezeket a marhasagokat.
Van vulkan teny, de nem mindenki el a kozeleben es nem mind aktiv. Szerinted akkor elnenek ott emberek es azer vannak mindig full turistakkal a szigetek, mert lavaban akarnak elegni?!
Énnekem már gyerekkori álmom kiköltözni az usa-ba.
Ha egyszer esélyem lesz rá megragadom és nem gondolkodom hogy mennyek e vagy ne.Szerintem tedd te is ezt.
Ja még annyit ha diák vagy akkor vannak work and travel programok ott kipróbálhatod milyen amcsiban élni. nyáron a szünetben kimehetsz dolgozni és még pénzt is kapsz érte ami az utazás majd 100%át fedezi és még 3 hónapot nyaraltál is nézz utánna neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!