Érdemes ki költözni? Mit kell tudni? Mien kint az élet?
Hát USÁ-ba (nem írtad amúgy, hogy a kategória miatt gondolom, hogy oda készülnél) nem olyan egyszerű ám kiköltözni, hogy gondolsz egyet, és mész. Sajnos. :(
Én is nagyon szívesen mennék, de ugye zöldkártya kell, azt meg nem dobják csak úgy az ember után...
Ezt a részét hogyan gondoltad megvalósítani a dolognak?
nos...az h mivel kezdem a mondatot egy dolog....másik dolog h mért kell kötekedni????
helyes írás?:helyesírássalnehéz dolgodlesz....akkor segítek!!!!:helyesírással nehéz/dolgod lesz!!!!én is tudok kötekedni de nem ezért írtam ki a kérdést!
honnan veszed kedves első 11.30-as h nincs éppen folyamatban a diplomám illetve h minek tanulok !!!!!mi van tervbe? hogy jössz te ahhoz hogy ilyet írj.....gondolkodjunk kérem!
igaz lehet hogy egyenlőre tartok ahol tartok de épp azon dolgozom h jussak valahova!tudod nekem van egy kislányom akiért van élnem van miért lépnem!!!!!fiatalságom ellenére lehet többet éltem már meg mint te......:/szerintem ezt itt be is fejeztem mert ez nagyon alja nép viselkedés amit csinálsz.
Kár itt kötekedni a helyesírás miatt.
Kedves kérdező, Amerikában sajnos semmi esélyed :(
De ha mindenképp el akarsz menni Magyarországról, az EU-s országokban nézz körül első körben. Bár sajnos szakma nélkül ott is baromi nehéz elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!