Valaki tud mas megoldast?
Figyelt kérdés
ki szeretnek koltozni amerikaban,ha lehet meg ebben az evben,angolul perfektul beszelek,penzem is van,egy a gond ha kimegyek magyarorszagon intezett vizaval 3 honap utan vissza kell jonnom,mindennek utana neztem az en helyzetemre 2 megoldas van..mivel hollandiaban elek varni meg 2 evet es a holland utlevellel automatikusan megkapom a zold kartyat ( ezt nem szeretnem,nem akarok varni) vagy meghazasodni..valakinek vmi mas otlete amirol esetleg nem tudok?es ha hazasodni szeretnek,hol keressek olyan ferfit akivel ezt meglehetne beszelni?2012. febr. 23. 19:41
11/13 anonim válasza:
Na áruld már el, mitől lehetsz te százszor büszkébb magadra, cuncika. :) Én dolgoztam az USÁban legálisan, és bármikor visszamehetnék, ha akarnék. Te meg annyira sok mindent elértél, hogy egy munkahelyet sem tudsz találni. Szánalmas.
12/13 A kérdező kommentje:
21 evesen sajat hazam van ( hitel nelkul,hazassag valas vagy akarmilyen ferfi vagy csalad segitsege nelkul!!! ) ugyh igen 21 evesen en buszke vagyok erre! lehet irigykedni :))
2012. ápr. 10. 15:04
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, mi a fenének kérdezősködsz itt a begyepesedett bunkó köcsögöktől? (persze a kérdés költői, a választ tudom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!