Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valaki tud mas megoldast?

Valaki tud mas megoldast?

Figyelt kérdés
ki szeretnek koltozni amerikaban,ha lehet meg ebben az evben,angolul perfektul beszelek,penzem is van,egy a gond ha kimegyek magyarorszagon intezett vizaval 3 honap utan vissza kell jonnom,mindennek utana neztem az en helyzetemre 2 megoldas van..mivel hollandiaban elek varni meg 2 evet es a holland utlevellel automatikusan megkapom a zold kartyat ( ezt nem szeretnem,nem akarok varni) vagy meghazasodni..valakinek vmi mas otlete amirol esetleg nem tudok?es ha hazasodni szeretnek,hol keressek olyan ferfit akivel ezt meglehetne beszelni?
2012. febr. 23. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Megb*szatnád magad csak azért, hogy kijuss a júeszéjbe? Szánalmas. Egyébként vannak direkt erre specializálódott társkereső honlapok. Nem te vagy az első ribanc, akinek ez eszébe jut.

Ha nagyon értékes munkaerő vagy (téged ez nem fenyeget), akkor kimehetsz egy ottani céghez dolgozni, aki igazolja, hogy a munkád nélkülözhetetlen a működéséhez.

2012. febr. 25. 08:16
 2/13 anonim válasza:
Mi az a fontos dolog, amiért neked mindenképpen oda kell menned ? Voltál már ott ? Mit tudsz az ottani életről? Ha ilyen szuperértelmes vagy, akkor ott nagyon rosszul fogod érezni magad, mert az egész társadalom infantilis. Persze, lehet, ha a nagyon liberális Hollandiában már szocializálódtál, az kell neked.
2012. febr. 25. 14:07
 3/13 A kérdező kommentje:
elhuztok a bunko k*rva anyatokba mit tudtok ti felnyujtani es kimondta h basznek??? begyepesedett magyar kocsogok velemenyere eddig sem adtam dragaim es nem is fogok,lehet irigykedni egy olyan lanyra aki 21 evesen tobbet ert el mint ti,es hogy?en nem adom fel es ha azt kell h penzt adok valakinek h allampolgar lehessek amen,de az nem azt jelenti,h basznek is .. nem hulyenek akarok nezni akarkit es ugy meghazasodni ne keverjetek a kettot
2012. febr. 29. 00:49
 4/13 A kérdező kommentje:
ha hollandia vagy az allamok olyan rosszak miert juottak elobbre mint a hu de nagy magyarorszag? amikor ilyen konzervativ idiotakkal talalkozom mint ti szegyelem hogy magyarorszagon szulettem...
2012. febr. 29. 08:11
 5/13 anonim válasza:
Ne is foglakozz a sok idiótával, mert aki ilyen stilusban fogalmazza meg a válaszát, arra nem lehet mást mondani! Mindenki saját sorsának a kovácsa! De gondolom ha ezt egy férfi irja, akkor nem ilyen stilusban reagáltatok volna! Nekem van ismerösöm aki ki ment Esta-val, 5 évig feketén élt kint, majd házasság utján zöld kártyát szerzett. Aztán el is váltak. Nem vagyok tisztában a pontos árral, de ha ilyen uton szeretnéd megszerezni a zöld kártyát, bizony sok pénz kell hozzá! Azt irod jó az angolod, van pénz is, akkor miért nem indulsz el? Ott meg majd már alaukulhatnak a dolgaid, az ember tud ismerkedni, stb! A kedves magyar honfitársakat kerüld el messzire, én is itt élek hollandiában a párommal, mi már magyarokkal alig beszélünk pont ezért, mert olyanok amit itt is lehet látni sajnos!
2012. márc. 1. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt mondtad hogy "begyepesedett magyar kocsogok" véleményére eddig sem adtál, és ezután sem fogsz adni. Akkor miért tetted fel a kérdésedet a magyar troll-oldalon?
2012. márc. 1. 18:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem, anyukám. Ha ki akarnék menni akár Hollandiába, akár az USÁba vagy akárhova máshova, könnyen megtehetném. Elmennék fejvadászhoz, és felvetetném magam egy elit helyre dolgozni, és nem rinyálnék a fórumokon, mint te. Ennyit arról, hgoy ki van előrébb. Hollandiában lenni nem kunszt, nehogy már ettől felsőbbrendűnek érezd magad.
2012. márc. 1. 20:14
 8/13 A kérdező kommentje:
egyebkent igen mert miert is gondoltam,hogy normalis valaszt kaphatok ;) itt nem Hollandiarol van szo,hanem eddig elertem,es hidd el nem tudom ki vagy de tudom h szazszor buszkebb lehetek magamra mint te sajat magadra ;)
2012. márc. 3. 00:26
 9/13 A kérdező kommentje:
ez az az estaval csak illegalisan lehet dolgozni,en pedig legalisan szeretnek,mert nem anyagi problemaim vannak,de van kint par lehetoseg amit rendesen at kell gondolnom ehhez pedig tobb honap es egy legalis melohely kell,nem vallalhatom a kovetkezmenyt,hogy kitoloncoljanak,foleg ha egyszer elkezdtem felepiteni valamit..koszonom a valaszodat,minden jot nektek :)
2012. márc. 3. 00:33
 10/13 anonim válasza:
21 évesen saját erőből biztosan sokra vitted :).
2012. márc. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!