Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadában cigányok?

Kanadában cigányok?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt olvasva elgondolkodtam, hogy mit is képzelnek magukról a cigányok. A magyarnak több joga lenne menekülni kanadában mint a magyar cigánynak, mivel ők gyilkolják a magyarokat és nem fordítva, valamint úgy látom a legtöbb cigány jobban megél ebben az országban mint a magyarok a sok segély miatt.

Ezzel szemben én akinek álma hogy kijusson Kanadában, DOLGOZNI, elhivatott vagyok és keresem a lehetőségeket, nehéz kijutni (állítólag) és mire oda kerülök hogy anyagilag és szakmailag készen állnák kimenni, addigra mégnehezebb lessz.

Nem akartam ezzel az írásommal felháborítani senkit, csak kicsit igazságtalannak érzem az egészet.

2012. febr. 15. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:

ne felj nem fogjak sokaig megturni oket ott sem. majd elkezdenek lopni csalni ,aztan ott nem fogjak ezt toleralni. ez kb olyan mint jopar eve amikor svedorszgba menekultek, aztan szepen mentek vissza magayarorszagra mert rajottek hogy ott sem lehet ingyen elni.

ha meg te annyira ki akarsz jutni akkor tanulj olyan szakmat ami ott hiany es akkor talan konnyebb lesz.

2012. febr. 15. 11:53
 2/5 Advocatus Diaboli válasza:
49%
Ne aggódj, én erről tanultam ebben a szemeszterben (illetve ezzel kapcsolatos infókat tudtam meg a professzortól) és amint megérkeztek, küldték is vissza a p*csába őket. Azt, hogy még mindig fent tartják-e, más gépeknek, azt nem tudom, de szerintem nem :D
2012. febr. 15. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Na ez az. Minden vágyam USA vagy Kanada... Jelentkeztem is pár állásra, de semmi. Így nem lehet kijutni, azt mondják.

:(

2012. febr. 15. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha Kanadába akarsz menni, akkor mit érdekel téged a menekült kérelem?

Magyarok is voltak, akik kimentek menekültnek, nemcsak cigányok. Persze, amíg néhány száz magyar elügyeskedett ezzel, addig nem zavart senkit. Aztán mentek a cigányok, meg kismillió szerencselovag szerencsétlen.

Ismerek egy fickót, aki kiment hasonló agyatlan módon, aztán vissza is jött magától.

Viszont most jön a jó hír, főleg Torontóba és Vancouverbe mentek, máshol azért még lehet esély majd, mert nem ismeri k a magyarokat. Kanada francia részét talán majd meg lehet próbálni. Ez csak tipp, de oda nem nagyon mentek.

Amit írsz, az mindenhol így van. Az aljanép eléggé betesz nekünk. Németországban is volt, hogy ő nem fog kamiont pakolni 10 € - s órabérért, mert gépesített hegesztő, vagy mi. Szerencsére németül sem tud, legalább nem értik, de így sem javított a megítélésünkön. Aztán hazajött, hogy mindenki mekkora szemét.

2012. febr. 15. 22:58
 5/5 Jani12345 válasza:
en itt elek kanadaban. ha tudnatok mi folyik itt... van egy kulon magyar utca torontoban a ciganyoknak az utcan keregetnek lopnak... most kuldenek haza 5000t innen a kornyekrol
2012. márc. 2. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!