NewYorkba szeretnék költözni és ott szeretnék élni. Hogy fogjak hozzá?
11:47!
Mi apukád munkája?
Énis Amerikába szeretnék menni
15/F
11:47 hetes vok!
canada segít, befogadóbb! Ha kérsz kapsz segéjt! mi 2 szóbás és jó nayg szobák, plusz egy normál nappali és hát a konnyha nah az kicsi, ez 900 dollár, ez nem ciki egy éve vagyunk kint mi 9 hónapig segélyen is voltunk szal plusz 4500 dollár! de ha dolgzik az ember nem szabad segélyt kérni, nah mindegy mi rosszak voltunk! XD plusz ha nagyon akartuk volna, elmehettünk volna utalványt kárni mások csinálják ezt hoghy dolgoznak segélyen vannak diéta lapot kérnek , utalványt , hogy nem dolgoznak és kellenek butorok!
szóval:
segély: egy fő kb 450 dollár (ez addig tart míg le nem mondod, de vigyázni kell vele, mert ezt csak akkor adják ha nem dolgozol, ha nemvagy bejelentve apa bejelentés nélkül dolgozott 9 hónapig)
diétalap: ha lefizeted az orvost 100 dollcsoval akkor tök esok mindent be x el ls kapsz kb 250 dollárt (ezt nemtudom , hogy meddig kapod min 1 év. de ha jóltudom lehet hosszabítani)
utalvány: 799 dollár (egyszeri alkalom)
plusz ha dolgozol: vannak emberek akik "csak" 2000dollár/ hónap
végeredmény: szal 3499. dollár de következő hónapban nincs utalvány szal utána havi 2700 dollár egy főnek ha dolgozol, plusz egyí egyszobás lakás 600 dollár marad 2100 dollár plusz amit eszik legyen havi 300 dollár így marad magára 1900 dollár! oké egy évig megy ilyen jól minden, de utána már könnyebben be lehet illeszkedni!
kanada még kajabankot is ajáll nah én azt nem ajánlom senkinek, egyszer voltunk, borzalmas kaját arulnak! plusz knada segít a nyelvtanulásban, suliba is járhatsz, persze akkor nem tudsz dolgozni, de jobb ha eémész esti suliba mert az csak egy héten 2 szer van este 6 tól 8 ig, azért mert ha nem jársz suliba nincs segély, így is belád kötnek majd , hogy miért estibe mész, de kilehet magyarázni!
mi nem azért jöttünk kaadába , hogy lehzzuk, mi csak a segélyen voltunk, de jóljött az a kevés segítség, azért tudok ennyi mident mert, magyaroknak forditok néha néha, amiért szintén pénzt kapok, elmegyek velük irodákba ide oda, és tapadnak rám ezek! ha nem akasz kanadában élni KKOR CSINÁLD EZT , KIJÖSSZ 1-2 ÉVRE ÉS MEGSZEDED MAGADM DE HA TÉNYLEG ITT AKARSZ ÉLNI AKKOR JOBB HA TISZETSÉGES VAGY!!! am akik mennek haza, szal ezt csinálják megszedik magukat, és mennek haza mielött hazamenek kiváltanak kártyákat, olyat is lehet ám! bemész a bankba, ha van unkahelyed, hidd el eltudod intézni, hogy mondák azt valakik! szal munkahely papir kell, papisrok , utlevél másolat, és olyan kártyákat kapsz hogy 300-500dollár(van aki 1200 os kártyát kapott) minuszab tudsz menni az azt jelenti, megkapod a kartyat leveszed a $300 és következő napban vissza kell raknod, de már nem leszel ott szal a tiéd a lové, akkor a boltok pl : ruhabolt : bay tudsz kártyát csináltatni ugyan olyan mint ez a bankos, megkapod levásárolod és köv hó ban visszarakod, jó cuccokat leett ott vennni, ruhét aranyat parfümöt, azt szokták csinálni ogy vesznek aranyat otthon eldjak...
szalé ha kijössz és van szived és merszed, qrvára megtudod szedni magad!!! lágy okos! ha valaki kijönne, irjon privit, felveszem vele a kapcsolatot és minndent átdumálunk!
Üdv.
Tudnátok segíteni, hogy Amerikába aki szeretne kiköltözni és ott melózni milyen vízum kell?
Olvastam, hogy minden melóhoz más kell ez igaz illetve útlecél is kell?
És ha ott akarok vízumot kérni hol kérhetem + melót vagy körbejárni a környéket és ha tálálok lesz, bejelenteni stb, amíg nem találok melót hol lehet segélyt kérni ameerikában? Pontosabban Los Angelesről lenne szó.
Lehet hülye kérdés volt ez de nem nagyon értem még mert most akarnék kimenni csak a vízum, meló és szállás is gond nem tudok semmit róla, amerikai állampolgárságot kérni azt is kitől lehet kéni, illetve bankszámlát kint kell csináltatni és stb kis dolgokat szeretnék tudni.
Hát igen nem nagyon tudom még ezt hogy is van.
Találtam egy magyar céget vagy mit ami munkát keresne, írtam is nekik csak nem jött semmi válasz.
Nem tudsz valami oldalt ahol ilyenek vannak?
(tudom google csak amit találtam írtam és semmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!