Titeket is megviselt a 2001. szeptember 11. -ei terrortámadás?
Figyelt kérdés
Annyira borzasztó,hogy emberek képesek voltak ilyen merényletre!A CIA pedig nem működött együtt az FBI-al!Annyira borzasztó látni a felvételeket,emberek ugornak ki az épületből,azonnali halál reményében!Mást is megvisel már maga a gondolat?Mert engem nagyon!Több ezer ember halt meg ártatlanul,& több embernek még a maradványait sem találták meg!Hogy lehetnek ilyen emberek a földön?Mert nem az igaz vallás vezette őket!Az biztos!Nyugodjon békével az a több ezer ember!!!!!!!!2011. szept. 8. 13:17
41/48 anonim válasza:
háljálsünnel: az egész világnak szerencséje van, hogy nem te vagy az elnök...
42/48 anonim válasza:
Engem nem viselt meg különösebben. Persze, mikor láttam a TV-ben ledöbbentem, de nem vagyok emiatt depressziós azóta sem. Jó, persze sajnálom azt a 3000 embert (úgy tudom ennyien haltak meg, ha rosszul tudom, bocsánat), de pl Afrikában naponta halnak meg ennyien. Ha máshol történt volna, már rég elfelejtette volna mindenki, de ha a NAGY USA-ban történik, akkor máris évezredünk legnagyobb tragédiája lesz. Most amúgy nehogy azt higgyétek, hogy terrorizmus mellett vagyok, sőt. De azért voltak már nagyobb csapások is az emberiség történetében.
43/48 A kérdező kommentje:
Depressziós én sem vagyok!Az ember egy idő után úgyis elfelejti,csak ha a tv-ben állandóan ez megy,akkor nehéz!Egyébként a hozzátartozókat érintette meg ez a téma legfőképpen,minket csak "megrendített"!
2011. szept. 12. 14:17
44/48 anonim válasza:
ja megviselt főleg, hogy az usa csinálta ürügyként
45/48 anonim válasza:
ja,és nem a national georgraphicot kéne nézni meg a CNN-t mert ott nyilván nem azt fogják mondani hogy igen mi tettük még ha tudják is.úgy megnézném az ilyenek arcát hogyha bejelentenék a TV-ben hivatalosan hogy Amerika tette...
46/48 anonim válasza:
A két utolsó válaszoló olyan hülye mint a s.egg!!! Ott kellett volna lenniük, és megtapsztalni!!! Két s.eggfej!!!
47/48 19gal_balazs97 válasza:
A sok ártatlan civilt az USA saját kormánya ölte meg. Érdemes megnézni a V mint vérbosszú filmet abban is van egy hasonló részlet.
Nyugodjanak békében az áldozatok, és a tetteseket minél hamarabb felelőségre vonni!
48/48 anonim válasza:
Amikor ez történt,akkor 1 éves voltam,szóval nem emlékszem rá.Most viszont a megemlékezésnél mindig meg próbálok nem bőgni,amikor ezt adják a tv-ben,és utána sokat filózom az emberek h*lyes égén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!