Titeket is megviselt a 2001. szeptember 11. -ei terrortámadás?
Engem is kicsit elgondolkodtatott, de nem mondanám hogy megviselt. Idióta emberek vannak, korrupció, egymásra mutogatás, nem tudom mit vártunk... már előre várom mi lesz a következő ilyen.
Engem sokkal inkább foglalkoztat a bolygó - ember kapcsolat. Mennyi, de mennyi természeti katasztrófa történik mostanában. Kezdek hinni a világvégében. Csak nézzük a cunamit, Haitit, Japánt... Ott hány ártatlan ember halt meg tehetetlenül? Számomra ez sokkal tragikusabb, hiszen sosem tudhatod, hogy mikor történik meg újra és hol. Ez nekem kicsit felfoghatatlanabb és ijesztőbb.
Az emberek hülyeségei miatt inkább némi haragot érzek. Nem értem mire jók a háborúk és az ilyen megnyilvánulások.
Egyébként valószínűbbnek tartom, hogy Pakson is földrengés lesz, minthogy belerepül valaki. :) Szerencsére mostanában többnyire csak jelentéktelen magyarok vagyunk, úgysem tudunk nagyon keménykedni, rendes hadseregünk sem lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!