Titeket is megviselt a 2001. szeptember 11. -ei terrortámadás?
Így szoktam a neten írni!&=és
Nem hivatalos levél,ezért teljesen mellékes!
"aki nem hiszi el annak van még rengeteg kapcsolódó videó a különböző videómegosztó oldalakon, ahol szakértők magyarázzák el, hogy miért lehetetlen az, hogy szabályosan magába omoljon egy épület, főleg egy ekkora."
"Persze ti hiába néztek akármit, akkor is vakon ismételgetitek azt amit az oktatás és a média révén belétek kódoltak."
Egyik szavad üti a másikat!Buta!?Nem hinném...Mint már írtam,feltételezés!!!!!Komoly hozzászólásokat vártam,mivel a téma is komoly,elég szomorú,hogy páran elbagatelizálják a választ!Nem vitát szítani jöttem erre az oldalra!Egyébként is hogy miért/hogyan történt az már teljesen mellékes,nem tudja visszahozni senki sem azt a sok ártatlan embert!És itt most nem csak a Szeptember 11.-ére gondoltam,hanem az összes ártatlanul meghalt emberre!Áldozatra,és akik feláldozták az emberekért magukat(tűzoltók,rendőrök,mentősök)stb...
A kérdező kommentje:
Így szoktam a neten írni!&=és
Nem hivatalos levél,ezért teljesen mellékes!
ÉS még te tartod magad értelmes embernek, gratulálok, rendőrnek pont jó leszel!
Szia!
Én személy szerint azután az eset után 9/11 után kivántam először magamfajta emberek halálát.
Az alkaidásokét.. Azokét.. Akik képesek ilyenre..
A vicc az hogy az amerikaiak akármikor csapást mérhetnének a muszlimokra. De nem tehetik.
Most ugye meghalt Bin Laden . Májusban.
Szivesen megnéztem volna az elhunyt emberek rokonaik hozzátartozóik arcát..
Fujj de utálom azota a muszlimokat.. Azok nem emberek..
Én ha elnök lennék ugy dobnám azokra az atombombát.. Ahogy van.
Szarnám le hogy ártatlanok halnak meg .. Mert köztük lennének azok a kis gerinctelen senkik. Aztán akkor megtudnák hogy kivel szórakozzanak. Gondolkozzanak már. Amerika: Világ legnagyobb hatalma. A Világháboru abaszolut győztese. A világ legfejlettebb harcászati eszközök vannak a kezükben.. Akkor pusztitanák el egész európát amikor akarnák. De ezek után sem csinálnak semmit.
Az alkaida pedig egy szánalmas gerinctelen banda.
Szerencséjük van hogy nem én vagyo az elnök ..
Mert akkor egyik sem élne..
De valoszinüleg amig azok a férgek élnek, az lesz az amerikaiak elsődleges célja hogy vagy megöljék az összes élő kis férget,
vagy élve elkapják őket aztán addig kínozzák az összeset mig bele nem hal a sérüléseibe.
Jah és nugodjanak békébe a halottak :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!