Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az Egyesült Államokból kisseb...

Az Egyesült Államokból kisseb városokat?

Figyelt kérdés
Mindig a kis amerikai városok érdekeltek mivel van egy érdekes arculata és hangulata amit nagyon szeretek.DE ahol élni is meglehet és viszonylag kevés a fekete meg a latin.Nem rasszizmus csak úgy érzem jobban betudnék illeszkedni olyan környezetbe ahol európai amerikaiak mivel a kultúránk,szokásaink mégis közelebb állnak a miénkhez.De lehet hülyeségeket beszélek,javítsatok ki,ha igen:)
2011. aug. 2. 11:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Furcsa,hogy egyes magyarok milyenek tudnak lenni..Én biztos örvendenék és megpróbálnék segíteni mindenben aki hazulról jött.
2011. aug. 3. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Sajnos egyaltalan nem ilyenek. Csak addig hasznalnak es akkor, mikor kellesz nekik. Amugy meg is dogolhet az ember, nem erdekli oket. Csak a lenyulas, kihasznalas megy. Amint nem vagy mar hasznos nekik, nem is keresnek. Nagyon elkeserito helyzet ez, mert mas nemzetek nagyon osszetartoak, ezt napi szinten latom. Rosszul esik, csalodott vagyok, de nem tudok vele mit kezdeni. Szerintem nagy magyar kozossegben van esely 1-2 normalis magyart megismerni. Tobbet nem is remelhet az ember. Nekem az evek soran egyetlen egy ismerettsegem sem volt tartos, csak addig kerestek, amig kellett nekik valami (pl. uj bevandorloknak info vagy be akartak koltozni hozzank 2-en is).
2011. aug. 3. 21:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Ezt szomorúan hallom:(
2011. aug. 3. 22:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként Wass Albertnek is ez volt véleménye az amerikai magyarokról amit leírtál,sajnos.
2011. aug. 3. 22:22
 15/21 anonim válasza:
Figyelj nekem is a kis városok tetszenek, de nagyon nagyon nehéz munkát találni az a hátránya. A legjobb, ha egy olyan kisvárosba mész amihez közel van egy nagyobb város akkor a legszerencsésebb eset.
2011. aug. 6. 10:57
 16/21 anonim válasza:
Amúgy még az előzőhöz. Nagyon sokan azt hiszik, hogy amerikában olyan jól meglehet élni. Ez nem igaz ennél sokkal jobbakat találsz pl. ausztrália.
2011. aug. 6. 11:12
 17/21 A kérdező kommentje:
De ott mindenhol meleg van..
2011. aug. 6. 15:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor menj Kanadaba, ott nincs olyan meleg. :) Egyebkent nehogy azt hidd, hogy Ausztralia mindenhol meleg. Az inlanden meg ho is esik. Miert jo a hideg?
2011. aug. 6. 16:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Ha sokat vagyok a napon,kánikulába megbolondulok:) De Kanada főleg Vancouver nagyon tetszik.
2011. aug. 6. 18:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Vancouver tenyleg nagyon jo valasztas lenne.

Van legkondi. :)

2011. aug. 6. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!