Az Egyesült Államokból kisseb városokat?
En mindig kisvarosban eltem tobb allamban is. Nem is akarok nagyban. Az mar reszletkerdes, hogy hova akarsz koltozni, ezen raersz akkor gondolkodni, mikor sikerult a bevandorlasi proceduran keresztul menni. Kisvarosokban nagyon keves helyen van magyar kozosseg, europai amerikaiak termeszetesen vannak, pl. nemetek sokan vannak. Szerintem ha kifejezetten multikulturalis kornyezetben akarsz elni, akkor neked a nagyvarosi elet valo.
Miert akarsz az USA-ban elni, ha annyira ragaszkodsz az europai kulturahoz, szokasokhoz? Nem sok ertelme van akkor Europat elhagynod.
Itt egy lista arrol, hogy hol a legtobb magyar:
Ohio 193,951
New York 137,029
California 133,988
Pennsylvania 132,184
New Jersey 115,615
Michigan 98,036
Florida 96,885
Ugy tudom, hogy Pittsburghtol kezdve New Yorkig, San Diegotol New Jersey varosokig rengeteg magyar van. Ott vannak kialakult kozossegek, magyar templom, magyar haz, etterem. New Jersey talan az, ahol a legtobb bevandorlo el. Ott a legnagyobb multikulti, de sokan nem is beszelnek angolul ott (friss bevandorlok) es ebbol szoktak felreertesek lenni. Az ott tenyleg mas, mint pl. del vagy a kozepnyugat, ahol nincs meg ugyanaz a multikulti.
Amugy itteni magyarokkal nem biztos, hogy erdemes ismerkedni sajnos. Szoval inkabb keruld oket...en nagyon aktivan kerestem evekig a tarsasagukat, nagyon durvakat tudnek meselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!