Apám eldöntötte 2 hét alatt, az új családjával ki akar költözni Kanadába, de csak úgy?
21.09-es!
Csak a mihez tartás végett válaszolok neked!
Te meg velem személyeskedsz!!! Kááár! Saját magadat cáfolod a válaszodban! Gratulálok!
A vízumkötelezettségről tudnak? Mert ha lejár a turistáskodás jöhetnek haza, mert ez ilyen könnyen, ilyen gyorsan, ilyen hozzáállású emberekkel nem megy.
Gondolom így lesz, belépnek turistaként, lejár az időtartam; és visszamehetnek. Amíg nincs munkaajánlat, legalább egy interjúlehetőség, addig ne induljanak el. Ha mégis megteszik, úgy kell nekik...
Segélyből sehol sem lehet megélni.
Logikus következtetés: Dolgozniuk KELL Kanadában is.
Nem beszélnek angolul.
Logikus következtetés: Nem fogják alkalmazni őket tekintettel a kommunikációs szakadékra.
Összegezve: Nem lesznek képesek megélni Kanadában.
Szia.
Én ugy tudom hogy ez nem így megy h na akkor költözzünk Kanadába. Pont ezért hozták vissza a vizumot, mert a sok roma család elkezdett kiáramlani, mikor Magyaro. - Kanada vizummenteséget kötöttek.
Barátnőmék is ki akartak költözni, mikor még nem hozták vissza a vizumot és pont ezzel szivták meg h visszahozzák és most nem tudnak menni...
Épp ezért ők itthon maradtak, barátnőm meg már lassan egy éve él kint egyedül és kint tanul.
De egyfajta vizummentesség megmaradt, ami azt jelenti h 6 hónapig nem kell viuzm (gondolom h a turistákat megkiméljék ettöl) de azért beszélgetni kell a reptéren hogy kihez mész és mennyi időre (én is csak hallottam, 12nap mulva megyek Torontoba).
Azok maradhatnak kint akik pl tanulni mennek mert akkor kapnak valami tanuloi vizumot vagy ha egy munkahelyre meghivják a család egyik tagját és elvileg akkor viheti a családot.
Barátnömék elakarják adni mindenüket, céget alapitani és azt fenttartani azt hiszem 4 évig és kell hogy a bankszámlájukon legyen x millió (nem tudom pontosan mennyinek kell lennie de ezt is nézik)
Szoval nem megy az olyan könnyen h pikkpakk fogjuk a családot és megyünk.
Én ennyit tudtam segíteni, remélem ért valamit. :)
De azért apád igenis utána kérdezhetne, mert ez igy tényleg felelőtlenség lenne a részéröl ha csak igy kivinné a családot a semmibe.
És lehet h jobbak a fizetések de pl az albérlet is sokal drágább. Barátnöm egy 1szobás, nappalis, kis konyhás és kis fürdős lakásért átszámitva kb. 120ezret fizet +kaukció.
És lehet h jobbak a fizetések de pl az albérlet is sokal drágább. Barátnöm egy 1szobás, nappalis, kis konyhás és kis fürdős lakásért átszámitva kb. 120ezret fizet +kaukció. ---
Pont ezert ne szamitsd at! Tobb a lakas de a fizetese is tobb; es ha atszamitod akkor az emberek Mo-n meghokkennek, hogy te jo eg milyen draga a lakas. Mi atszamitva majdnem 300e forintot fizetunk a lakasert, de ennek tobbszoroset megkeressuk es nem vagyunk milliomosok. Nem szabad ezeket atszamitani, mert oriasi elteresek lesznek amik kancsal kepet adnak az itteni eletrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!