Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » CCUSA program, kinek mi a...

CCUSA program, kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Idén megyek először Amerikába gyerektáborba support staffnak, és félek tőle meg várom is, vegyesek az érzéseim. Vannak valakinek tapasztalatai? Nehéz, unalmas, fárasztó? Milyenek az emberek és a gyerekek?
2009. febr. 19. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó társaság szokott összeállni, vannak közös nagy bulik meg minden, emellett viszont nagyon kell hajtani munkaidőben.
2009. febr. 19. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
én jól éreztem magam az én táboromba, pénzkeresésnek annyira nem éri meg, de ha szórakozni akarsz, akkor jó. Én Malibuban voltam, egydül voltam magyar, én is support staff voltam, de alig kellett valamit csinlni. Viszont ez is változó, van akinek rohadt sokat kell dolgozni. ha nem beszélsz nagyon angolul vagy félsz beszélni, az is gáz, mert akkor nem lesznek barataid, én angol szakos vagyok, tehát ezzel nem volt gond. Viszont a CCUSA nem a legjobb, mihelyt elhagyod mo-t, le se szarnak, nekem New Yorbol tok nehéz volt eljutni a táboromba, ami CA-ban volt és persze nem segitettek.
2009. febr. 26. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem feleltem meg az angol interjún és így nem mertek a nagykövetség elé vinni meg akkor bukom a pénzt is... jövőre megpróbálhatom megint. Azt mondták elég az alapfokú tudás és nekem van is belőle nyelvvizsgám de ugy látszi, mégse :(
2009. febr. 26. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Áhh, sztm alapfokú oda tényleg nem elég, még nagyon közép sem. Gondolj bele,h gyerekekkel leszel , hasonló. Én 1 évet éltem kint, volt egy felsőfokúm és fogyatékos gyerekekkel voltam, de még így is volt,hogy nem tudtam néha mit is akarnak. Viszont nálam a fizu jó volt, kifizettem belőle a diákhitelt.
2009. júl. 29. 10:15
 5/6 anonim válasza:
100%
mennyi volt a jó fizu ha szabad kérdezni?
2009. aug. 13. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
66%
Egy év alatt tisztán hazahoztam másfél millát úgy ,h kint is éltem ám. De ez a munka egyetemen volt és ezért egyetemi fizut is kaptam.
2009. aug. 13. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!