Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Voltál már usa-ba? Ha igen...

Voltál már usa-ba? Ha igen hol? Milyen volt?

Figyelt kérdés
minek mentél? tapasztalat... stb
2011. jan. 15. 20:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
azért nem megyek ki mert 1 csak 3-szor találkoztam vele akkor is családfát kutatni jött mo-ra 2 mégnem olyan perfect az angolom (: csupán emiatt
2011. jan. 16. 16:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Negyedik vagyok. A másodiknak üzenem fiú vagyok :)

Én otthon lottón sok pénzt nyertem, és ez volt az álmom hogy itt élhessek. Ebből ezt meg tudtam valósítani. Persze szerencse is kellett hozzá, a vízumlottó miatt is.

2011. jan. 16. 18:12
 13/20 anonim ***** válasza:

masodik vagyok

en meg lany :)

voltal mar azota otthon?

2011. jan. 16. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Lottón sok pénzt nyerni és még a vízumlottón is- érdekes mikor a "sors" mindent megad hogy megvalósítsd önmagad.

Én is a vízumlottóra nagyon várok, ennél nagyobb nyeremény nem is kéne nekem... Sokan akarunk kimenni, mert akárki akármit mond, Amerikában lakni márpedig jó. Szerintem szép is, praktikus, élhetőbb. Voltam 2x látogatóban egy-egy hónapra és sikerült megszeretnem..

Remélem nekem is sikerül, racionálisan nem igen lehet ezt most megoldani. A zöldkártyáig hosszú út vezet.

Szurkolok mindenkinek, hogy kijusson látogatóba vagy lakni, bármit szeretne.

Sok sikert! :)

2011. jan. 16. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Én Vegasban voltam szeptemberben 10 napig.

Most először voltam USA-ban, azét Vegast választottam, mert egyrészt egyedül kényelmesebb(csak 1 utcán kell végigsétálni), másrészt a sivatagos táj miatt. Ja és a pár évvel ezelőtti póker szenvedélyem miatt. Nagyon tetszett, mindenképpen szeretnék még oda visszamenni!

A nemzeti parkok tetszettek a legjobban! Csodálatos tájak vannak ott. Főleg Valley of Fire és Red Rock tetszett. Zion és Bryce kanyonban iszonyat időjárás volt, és nem lehetett látni semmit a ködtől.

Szerencsém volt mert a reptéren alig akartak beengedni, furcsának találták hogy egyedül megyek Vegasba és se rokonom se senkim nincs ott. Aztán szerencsére megkérdezték hogy mivel foglalkozom, és mivel mérnök vagyok, gondolták akkor nem fogok szállodát takarítani illegális munkavállalóként:)

Indultam a vízum lottón, de most úgy néz ki hogy Ausztrália felé veszem az irányt. Ott a szakmám miatt kaphatok letelepedésit, szóval kezdem magam agyilag átállítani arra, hogy ott jobb lesz. Sikerült is egyébként! Szóval irány kenguruföld!

27/L

2011. jan. 17. 10:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Én december végén szoktam otthon lenni kb 2 hetet. A családom pedig nyaranta jön ki.
2011. jan. 17. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Kétszer voltam kint, először Washington DC, New Yersey, Newark, Maryland, és pár éve voltam Los Angeles, Hollywood:),San Diego, San Francisco.Imádom és egyszer még visszamegyek biztosan:):)

Nyaralni voltam mindkétszer illetve nyelvet tanulni néhány hetet,hónapot.

2011. jan. 22. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Ott születtem, és ott éltem gimi végéig.

Nem tudom miért, de sose szerettem ott élni. Pedig jó környéken laktunk, volt elég pénzünk (sőt!), voltak barátaim, de sosem éreztem magaménak.

Itt jobb.

2011. jan. 23. 00:29
 19/20 anonim válasza:

Itt élek jópár éve feleségemmel és 2 fiammal. Azért mentem, mert édesapám itt élt és hírt kaptam hogy beteg...meghalt mire kiértünk és rámhagyta a házát. Kimentünk, mindannyian perfect angolok vagyunk és itt élünk már körübelül 5 éve. Rendesek a szomszédok jó az idő viszonylag és a magyar oldalak is elérhetőek :D Vissza szoktunk utazni nyáron anyósomékhoz meg az édesanyámhoz. A munka jó elég jó fizetésem van orvosként dolgozom a sürgősségin, szerencsére nem olyan mint a sorozatokban, elég nyugodt szokott lenni. Jelenleg Miami, Florida az otthonunk, de laktunk Danville-ben is (Kis falu öreg farmerekkel, itt lakott az édesapám Kansas-ben van amugy)

Remélem kielégítő válasz volt :D

Üdv: Kovács András Tamás azaz Thomas Andrew Smith :D

2011. jan. 23. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Tavaly nyáron voltam kint rokonoknál.

New Jerseyben laknak.

Bejártuk New York City-t, New Jersey-t (pl. Atlantic City, Cape May), Washington D.C., és felmentünk a Niagarához is.

3 hetet voltam. Nagyon jól éreztem meg. Felejthetetlen 3 hét.

2011. jan. 23. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!