Ha voltál már camp counselor, mesélnél róla, hogy milyen volt? Staff voltál, vagy counselor?
Miket kellett csinálni? Hol voltál? Mennyi időt volt nézelődni utána, hova mentél el akkor? Mennyi pénzből jöttél ki? Minden apróság érdekel, én gondolkozom rajta, hogy kimegyek, de jó lenne előtte egy kis infó. Melyik céggel voltál kint?
Köszönöm előre is!
Mit csinál a staff egész pontosan?
Volt internet a táborban? A szállás milyen volt? Kaja? (csupa gyors, vagy azért ehető?)
Nagyon örülök, hogy írtál, mert rengeteg kérdésem van igazából :)
Mennyit fejlődött a nyelvtudásod? Egyáltalán milyen nyelvtudással mentél ki?
Milyen volt a társaság?
Én nem is a pénz miatt mennék ki, hanem a fejlődés miatt, meg azért mert szeretnék megnézni egy-két (sok) dolgot Amerikában.
Köszi még egyszer!
Neked is köszönöm kedves 2.! :)
Én kint szeretnék maradni utána egy kicsit, és az biztos, hogy nem lenne elég rá a pénz, amit ott keresek (ezért diákmelóznék itthon).
A honlapokon 1100 dollár körüli összegek vannak fent, de vagy én vagyok izgatott és béna, de nem láttam, hogy mennyi időre. Ez gondolom nem egy heti béretek, hanem mondjuk egy havi? Vagy az egész melóért kaptok ennyit?
A counselor tényleg csak játszik a gyerekekkel? Úgy gondoltam, hogy neki sokkal nagyobb a felelőssége. Mondjuk én nem tudok semmi ilyen kézműves dolgot tanítani nekik, meg sportokat se, max. fogócskázni, bújócskázni :D.
Tényleg ti milyen jellegű táborban voltatok?
Köszi
Az 1100 dollár az egész melóra vonatkozik. Ha utánaszámolsz, hogy ez kb. 2-3 hónap, máris nem olyan sok. Főleg, ha levonod belőle, amit előtte kifizettettek veled.
Én nem a nyelvtanulás miatt mentem ki, már előtte is stabil volt az angolom, de olyan sokféle akcentusú ember vett körül, hogy sokat nem is fejlődhetett volna.
A Counselor van a gyerekekkel, az egy dolog, hogy játszik velük, de a felelősség is rajtuk van, ha valami történik stb. Meg ugye tanítani kell nekik dolgokat, nehezebb megkapni a counselor pozíciót.
Köszi az infókat!
Hát igen, az biztos, hogy nehezebb megkapni. Annyiból talán könnyebb dolgom lenne, hogy ped. végzettségem lesz, ez valószínűleg plusz pont.
Meg ha tényleg vannak ilyen kirándulások ahová viszik a gyereket, akkor még többet láthatnék, ráadásul ingyen.
Te is rögtön hazajöttél, miután vége lett a tábornak?
Nekem is ped. végzettségem volt folyamatban, és nem vették ilyen szempontból figyelembe.
Nem jöttem haza egyből, de nekem volt kint ismerősöm, akihez a tábor után mentem, és úgy, hogy nem kellett szállásra költenem, a szórakozóhelyeken meg általában meghívtak, még így is olyan sok elment vele a fizumból, hogy rá kellett jöjjek, annyira nem éri meg.
Hm...ez nem valami jó hír. Reméltem, hogy figyelembe veszik, hogy tudok bánni a gyerekekkel.
Még régebben olvastam valahol (de hogy hol...már annyi ilyen helyen szétnéztem, hogy azt se tudom hol áll az eszem), hogy vannak olyan counselorok, akik konkrétan tanítanak a gyerekeknek valamit és vannak olyanok (aki lehetnék én), hogy csak segédkeznek a 'nagy' counselornak.
Ismerős szegről végről nekem is akad...ha kimegyek, mindenképpen felveszem vele a kapcsolatot.
Ugye jól emlékszem,hogy ha most nyáron szeretnék kimenni (utolsó lehetőségem), akkor január végéig, február elejéig kell jelentkeznem?
Eszembe jutott valami, ami eddig el se jutott a tudatomig.
Azt mondjátok, hogy ezek a táborok a világ végén vannak és hogy nehéz megközelíteni. Akkor hogy jutok el oda, amikor leszállok a gépről? Kijönnek értem? :) Vagy majd valahogy odatalálok?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!