Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha voltál már camp counselor,...

Ha voltál már camp counselor, mesélnél róla, hogy milyen volt? Staff voltál, vagy counselor?

Figyelt kérdés

Miket kellett csinálni? Hol voltál? Mennyi időt volt nézelődni utána, hova mentél el akkor? Mennyi pénzből jöttél ki? Minden apróság érdekel, én gondolkozom rajta, hogy kimegyek, de jó lenne előtte egy kis infó. Melyik céggel voltál kint?

Köszönöm előre is!

2011. jan. 12. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kimennek érted a reptérre New Yorkban, elvisznek a szállásra, amit a ccusa fizet arra az éjszakára, és ott kapsz egy borítékot, benne egy csomó infóval, hogy hogy jutsz el a táborba. És aztán másnap buszra/repülőre szállsz, és mikor megérkezel, a táborból valaki már várni fog.

Én tavaly 185 dollárt kerestem egy héten, idén ugyanez már 195 volt, és 13 hétig tartott a tábor. Azt meg, hogy a counseloroknak könnyebb, úgy értettem, hogy fizikai munkát igazából nem kell végezniük, felelősség persze van, de az egészet egy bulinak fogják fel. A kaja meg teljesen jó, amiatt abszolút ne aggódj.

2011. jan. 12. 17:21
 12/14 A kérdező kommentje:

13 hét? Az azért elég sok nekem, főleg az utána való utazgatás miatt, hiszen haza is kell jönnöm, hogy elkezdjem a gyakorlatomat, de túl korán se mehetek el a vizsgáim miatt.

A kaja miatt azért aggódom, mert vegetáriánus vagyok (és legalábbis itthon) ezt nem mindig tudják/akarják megoldani. Persze erre tuti infót biztos, csak a ccusa-től személyesen kaphatok.

Nagyon köszi minden infót! Ha bármilyen javaslatod, észrevételed, élményed van légyszi mondd el!

2011. jan. 12. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tábortól függ, hogy milyen hosszú, de úgy tudom, 9 hét a minimum. Az meg, hogy vegetáriánus vagy, nem lesz gond, nem te leszel egy egyetlen, ráadásul a gyerekeknek is vannak mindenféle nyavalyáik, allergiásak erre-arra, nálunk még olyan is volt, aki a piros ételfestékre volt allergiás:) Megkérdezik előre, van-e valami speciális étkezési szokásod, ne aggódj. Meg itt nem olyan a kaja, mint itthon egy táborban, hanem csomó mindenből választhatsz, van salátabár, amit csak akarsz.
2011. jan. 12. 18:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Én is ebben bíztam :) Nálunk ezek a dolgok sajna nem megoldottak, még az iskolákban sem.

Én inkább kevesebb ideig melóznék és többet mászkálnék, hogy miből azt még nem tudom. De talán, ha ott jó társaság alakulna ki, együtt könnyebb lenne!

Nagyon köszönöm a segítséget!

2011. jan. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!