Voltál már usa-ba? Ha igen hol? Milyen volt?
Figyelt kérdés
minek mentél? tapasztalat... stb2011. jan. 15. 20:59
1/20 anonim válasza:
Hello! Mi tavaly júniusban voltunk a barátnőmmel 3 hétig. Jártunk New Yorkban, Philadelphiában, Chicagoban, onnan mentünk Miamiba és környékére, majd onnan vissza New Yorkba és innen jöttünk haza. Nagyon jól éreztük magunkat, az egész idő alatt kb 1200 fotót csináltunk. Ha minden jól alakul akkor idén is megyünk szintén kb 3. hétre, csak most más városokba szeretnénk menni.
2/20 anonim válasza:
igen.
New York,jelenleg is itt elek
3/20 anonim válasza:
Salt Lake City és környéke, az egyik látogatás alkalmával Vegasban is voltunk (ahová mindenképp vissza akarok térni). Rokon lakik ott. Először 94-ben voltunk, erre nagyon nem emlékszek sajnos, aztán 99-ben, 2002-ben, meg 2008-ban. Legközelebb nem tudom, mikor megyünk, de ő valamivel többször jön a családhoz.
21/N
4/20 anonim válasza:
New York. Lassan hat éve vagyok itt :)
5/20 anonim válasza:
utolso
lany vagy? masodik vagyok
6/20 A kérdező kommentje:
a 2 ember akik new yorkba laknak new york melyik részén és hogy költöztek ki beházasodtak vagy hogy? és miylen ott élni? mindent róla légyszi
amúgy nekem is van ismerősöm manhatennbe (:
2011. jan. 15. 21:52
7/20 anonim válasza:
masodik vagyok
En pontosabban Hobokenben elek a Hudson masik oldalan.
Dolgozni jottem ki es tobb mint 1 eve itt elek .
Imadom! :))
8/20 anonim válasza:
miert nem jossz ki meglatogatni az ismerosodet?
9/20 anonim válasza:
Én Los Angelesben voltam anyámnál. Átmentünk Mexicóba is. Fantasztikus hely. Sajnálom, hogy nem maradtam kint.
10/20 anonim válasza:
2000-ben. Cleveland, Chicago, Washington DC, Toronto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!