Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy tudok az USA-ba kiházasod...

Hogy tudok az USA-ba kiházasodni akkor ha ne ismerek ott senkit?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 00:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy tudok az USA-ba kiházasodni akkor ha ne ismerek ott senkit?"

Sehogy. Mindenképp meg kell ismerned valakit, ha neten kezdődik a kapcsolat akkor is, de személyes tali nélkül ne menj bele előre mindenbe.

2011. jan. 3. 17:26
 12/15 anonim válasza:
23%
Operáltasd át magad nővé,és nyert ügyed van!
2011. jan. 4. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kimész egy hónapra Amerikába (nem kis pénz, tudom) és halálosan szerelmes leszel, és ő is beléd aztán előbb vagy utóbb összeházasodtok:)
2011. jan. 5. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem fiukent nagyon-nagyon nehez dolgod lesz. En a ferjemet tarskereson ismertem meg, de ha meg talalsz is valakit, nagyon sok mindent kell elintezni es nem veletlenul van az, hogy az amerikai ferfiak kulfoldi not nagyon szivesen elvesznek, de az amerikai nok ritkan mennek kulfoldi ferfihez es akkor sem csoringer kelet-europaihoz (erre az am-i no-kulfoldi ferfi hazassagara csak egy peldat tudok ismerettsegi korombol, aki svajci bankarhoz ment eppen)...

Kamuhazassagra nincs esely, ne is probalkozz vele, mert nagyon sok mindenen kell a bevandorlasiakkal keresztul menni.

Azzal nem ertek egyet, hogy az amerikai ferfiak cseledet akarnak, csak egyszeruen szeretnenek egy olyan not, akinek a fozes nem abbol all, hogy beteszi a mikroba a mirelitet vagy odavagja a pasinak, hogy o tegye be, ugyanis az amerikai nok 90%-a abszolut alap dolgokat sem tud fozni es nem is akar, a haztartas nulla, vagy fogadnak takaritot vagy szetesik a haz. A legtobb hazban olyan kupi van, mint Magyarorszagon egy legutolso putriban (hozzateszem, en sem vagyok tisztasagmanias). Szoval ha mar a ferfinak van egy kis szeperzeke, szeretne, ha a gyerekei anyja ne egy ilyen mentalitasu ember lenne, akkor maris cseledet akar?

2011. febr. 22. 18:57
 15/15 anonim válasza:
A legutolsó válaszolóval egyetértek, az amerikai nők híre tényleg ilyen -és azt olvasom mindenhol, hogy ezért "kelendők" a volt keleti blokkbeli nők, mert szépek és hagyománytisztelőbbek.
2016. szept. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!