Hogy tudok az USA-ba kiházasodni akkor ha ne ismerek ott senkit?
Neten. regisztrálj be külföldi társkereső oldalakra, bolondíts magadba egy kant, aztán talán elvesz.
Vagy menj ki dolgozni és lehet összejössz valakivel.
Elmesélek neked valamit.
Van egy Angol kollégám aki 40 év körüli,borzalmas igénytelen,büdös,ápolatlan,és van valami idegi betegsége..Néha a belemerül a munkába azt se veszi észre,hogy csorog a nyála..(tényleg rá szoktak szólni ilyenkor) A többiek egyszerűen lököttnek tartják,vagy csendes idiótának..Néha ha valami elpattan az agyában mint egy őrült kötegszik mindenkivel,és néha a külföldieket lökdösi,és büdös,bevándorló takarodj haza szöveggel illeti..(főleg a feketéket)
Nos ez a pasas minden nap behoz egy fényképet amit ki tesz az asztalára.A képen egy szép kínai lány képe van..Akárki elmegy mellette,már mondja is,hogy "látod a képet? Ő az én barátnőm!Ugye milyen szép?" Persze mindenki bólogat,és röhögnek rajta,mert szerintük,csak szerezte a képet valahonnan és álmodozik a csaj után..Kizárt,hogy evvel a pasival egy nő is szóba álljon. Egyszer úgy adódott,hogy a mellette lévő asztalnál kellett dolgoznom.Persze,hogy nekem is mutatta a képet,én meg a jól nevelt leányzó dicsértem,és úgy tettem mint akit érdekel mit mond..Végül is megkérdeztem,hogy hogy ismerkedtek meg.
Kiderült,hogy a facebook útján jött az ismerkedés.A lány tényleg létezik,jelenleg Amerikában él,de a kollégámmal levelezget legalább 2-3 hónapja.Elmesélte,hogy a lánynak nincs vízum engedélye,és illegálisan van kint az Államokban.Úgy néz ki,hogy nemsokára el kell hagyni az Államokat,mert ki fogják toloncolni..Már említette a kollégámnak,hogy nagyon örülne egy személyes találkának,ha meghívná Angliába,ő örömmel jönne.De csak úgy ide sem tud jönni a lány ,mert neki ide is kell vízum,és nem kapná meg..Nemrég a kollégám mondta,hogy sokat fog órázni,mert meg akarja venni a csajnak a jegyet,és pár dolgot még..A pasas teljesen belehabarodott a lányba,de van egy bibi--
A kínai lány az orránál fogva vezeti a kollégámat,azt sugallja,hogy tetszik neki(pedig tényleg borzalmas a pasas)De a kollégám is hazudott neki.Ugyanis azt mesélte a csajnak,hogy elég pénzes ember.Jól él,és van egy csodás háza Londonban és itt a kisvárosban is..Vannak befolyásai,és nem lesz gond elintézni egy letelepedési engedélyt a lány részére..De ez nem igaz.Itt dolgozik egy kis cégnél ahol kicsivel többet keres mint a létminimum..Mindenki lököttnek tartja,nincs semmi ismeretsége,még barátai sincsenek.Nincs lakása,jelenleg is az anyjával él egy fedél alatt amit az önkormányzattól bérelnek.A többiek akik régebbről ismerik azt mondják,hogy szerintük még nője sem volt..Viszont 2 évente 1-2 hónap fizetetlen szabira megy ,ahogy megtudtam azért mert ilyenkor valami intézetbe vonul az idegei miatt..
Fogalmam sincs,hogy ki fog-e jönni ide a kínai csaj,de ha igen akkor nagy bajban lesz..Nem lesz hova mennie,mert a pasasnak nem lesz pénze hostelra..
Csak azért írtam le,hogy felfogd.MESSZIRŐL JÖTT EMBER AZT MOND AMIT AKAR! Ez az interneten való ismerkedés ára..
de azért sok sikert neked..
38/N
Igen, vannak társkereső oldalak, ahol az amerikai férfiak kifejezetten kelet-Európai nőket keresnek feleségnek : naná, ingyen cselédre van szükségük, aki takarít, főz, mos, vasal INGYEN!...
Sokan meg kifejezetten ázsiai nőket keresnek erre a szerepre.
Sok szerencsét!
FIÚ VAGY??
Akkor nem sok esélyed lesz feleséget találni,mert az amerikai nők nem egy kelet európai férfit akar magának.
De kínai nőt vagy thaiföldit találhatsz magadnak aki esetleg te általad Magyarországra jöhetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!