Wowozok. Miért zavar egy csomó embert akit nem is ismerek? Miért hiszik, hogy nincs életem és/vagy bnőm? Összefügg a kettő?
Mire gondolsz, miközben ezt nézed?
http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E
Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötődik lelkileg, mint a függő játékosok.
"Mire gondolsz, miközben ezt nézed? "
Vannak idióták WoWban is, mint a tükörben. Igen, lehet túlzásba is vinni, mint bármi mást. Egyébként szerintem te sosem játszottál wow-val: simán vissza lehet szerezni a kitörölt karaktereket...
"Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötődik lelkileg, mint a függő játékosok."
Ezt sosem lehet tudni. Nagy az isten állatkertje.
Függőség mindenhez kialakulhat.
Mitől jobb egy alkoholista, mint egy függő wow-os?
És miben különbözik egy alkoholistától az, aki barátokkal időnként megiszik egy sört?
És miben különbözik az, akinek van élete, csak néha játszik (akár napi rendszerességgel, ahogy sört is sokan isznak napi rendszerességgel: mégsem alkoholisták), és miben más az, akinek az egész élete egy játékban van?
Egyszerűen idiótaság. Igen, vannak ebben is függő emberek. És vannak csokoládé, cukor, zöldség, fogyókúra, gyakorikérdés, photoshop, internet és kismilliárd mástól függő emberek.
Amíg lesznek a világban problémák, addig lesznek ezek elől menekülő emberek. Ennyi.
Az, hogy a Wow-ot többen utálják, csupán emberi primitivizmus.
Egy nem-wow-os. (Én Lineageztem évekig :P)
én 4 évig wowoztam és csak azért hagytam abba mert beleuntam kicsit.
Sose lettem tőle függő. Azért játszottam mert élveztem a játékot és a társaságot.
Én rengeteg olyan játékost/embert ismertem meg aki család mellett wowozott vagy fiatal sportolókat, lányokat, nőket és lehetne még sorolni. De nagyon kevés tényleg függővel találkoztam.
Pedig egy elég népszerű szerveren játszottam, ahol főként magyarok voltak.
Rengetegen vannak akik csak törtön játszottak (ami mellesleg meg se közelíti az eredeti wowot játékélményben) és ezért abból indulnak ki, hogy csak tizenéves bunkó p*csök játszanak wowot. És persze ez az a korosztály is amelyik akármennyit is képes, tud gép előtt ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!