Miért van az, hogy ha wowozok, egy idő után magától újraindul a gép?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 21:34
1/7 Thurston válasza:
Ennek szó szerint kábé millió oka lehet. A leggyakoribb talán a túlmelegedés. Ha nálad is ez a helyzet, akkor egy idő után nem újraindul majd, hanem lekapcsol, és egyre hosszabb időközönként tudod majd visszakapcsolni, amíg ki nem ég benne valami fontos kellék.
2/7 A kérdező kommentje:
egyszer már kiégett benne az alaplap meg a processzor, 25k volt a csere. mindegy, ez most mellékes, de akk hétvégén kitakarítom a gépet, hátha a pro elzárja a ventillátort útját, vagy nem tudja hűteni a dolgokat. amúgy ezt csak akkor csinálja amikor wowozok, máskor nem
2011. márc. 9. 19:52
3/7 Thurston válasza:
Nyilván a wow jobban feltúrja a géped munkaütemét, mint bármi más, amit csinálni szoktál. A prpolás remek ötlet, és ha később is jelentkezik a problem, akkor lehet, hogy az egész ventillátort ki kéne cserélni. Vagy csak egyszerűen valahobb növelni a pörgésszámot. De azt szakmberrel csináltatnám mindenképpen.
4/7 A kérdező kommentje:
rendben nagyon köszi!
2011. márc. 10. 21:37
5/7 A kérdező kommentje:
kitakarítottam, három ventilátor van, +egy kicsi a meghajtóban, rengeteg port fújtam ki, úgy láttam tiszta, nem maradt már por egyikben sem, a gépházat is teljes egészében kifújtam, mégis újraindult wow közben
2011. márc. 12. 14:56
6/7 anonim válasza:
Telepítsd fel az Everest nevű progit.
Futtasd.
Kapcsold be rajta a folyamatos hőfokmérést.
(keresd meg hova menti)
Indítsd el a játékot.
Ha újraindul, megnézheted, hogy egyáltalán a melegedés e a problém, mert egyáltalán nem biztos.
Érdekes módon, leginkább a hangkártyák, illetve feszültség esés, rossz kontakt a dugaszoknál, a legfőbb okai. Persze, van még tucat...
Ha a melegedés a ludas, próbálkozz jóféle hővezető pasztával.
Egyébként, nem írtad, hogy a dolog új keletű, vagy mindig is megvolt ennél a játéknál. Ez fontos lehet....
7/7 anonim válasza:
És még: se Proci, se videó csatoló ne legyen "húzva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!