USA vs. Kanada? Hol jobb élni? Hol jobb az életszínvonal?
Figyelt kérdés
Hogy jellemeznétek az egyiket és hogy a másikat?2010. dec. 23. 23:01
31/35 anonim válasza:
Nem médiából)
Hanem én magam ismerek amerikaiakat.Kétszinű szar emberek..
Nem értem minek vagytok úgy oda értük.Mosolygós hazudós kereszbetevős aranyos emeberek..
32/35 anonim válasza:
Nem olvastam el az összes eddigi választ, de amit én mondanék, az Kanada. Az USA egy legenda, sok filmből ismerhetjük a táblákat, tipikus amerikai járműveket, felhőkarcolókat. Ha Kanadába költözöl, akkor mindez közel lesz, de mégis egy kissé jobb életszínvonalú országba költöznél, mint az USA. Az is azon a kontinensen van, inkább hasonlít az USAra, mint Angliára. A letelepedés könnyebb. Pl. Vancouverbe egy albérletbe nem nehéz beköltözni. Szinte csak alap angollal lehet munkát találni. Nem mondom, hogy rögtön könyvelői állást, de egy szobafestés, vagy egyéb hasonló munkákkal is jól meg lehet ott élni. És nagyobb a biztonság, mint délebben. De ezzel nem szólom le az Usát, csak nekem Kanada lenne, az első számú választásom. Amíg nem költözöm oda, addig is nyaranként megyek pár hétre, hogy szokjanlm!
33/35 anonim válasza:
Sikerült kiköltözni? Végül melyik országra esett a választás? :)
34/35 anonim válasza:
Annak aki az első oldalon itt ócsárolta Magyarországot:
Nem tudod felfogni hogy nem mi tehetünk róla? Te fogyatákos?!
Magyarország virágzott a kiegyezés után, csak a földrajzi fekvésünk miatt meg a Monarchia miatt aztán a világháborúk és a szovjet elnyomás után ide jutottunk. Erről nem tehetünk, nehéz olyat rendbe hozni ami eleve tönkre van téve..
És ahelyett hogy valahogy megpróbálnál hozzá tenni, inkább elmész.
Nagyon remélem hogy nem sikerült kimenned az Egyesült Államokba, és most hogy Trump az elnök, elfelejtheted örökké az amerikai álmodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!