Szerinted melyik a jobb város és miért? NEW YORK - LOS ANGELES?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 15:17
2/27 anonim válasza:
LA Sokkal jobb. Egész évben jó idő van, évi 320 napot süt ott a nap. Maga a város is sokkal szebb
4/27 anonim válasza:
egyik helyen se voltam még
de mind2 tetszene
ha választani kell akkor LA
5/27 anonim válasza:
MO-n is rohadtul utálom a telet, meg a hideget, a folytonos szürke eget. Ha az USA-ba költöznék lenne annyi eszem, hogy egy olyan helyre megyek, ahol mindezt megúszom.
7/27 anonim válasza:
jó idő kell akkor inkább Dallas :)
8/27 anonim válasza:
LA! New York is jól néz ki (főleg éjszaka) de én inkább Los Angelest választom! Már Hollywood miatt is:D..:p
9/27 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nekem Los Angeles!!
*California* : )
10/27 anonim válasza:
Én New Yorkot választom...
LA nagyon piszkos (NYC is de még mindig sokkal kevésbé) valamint szmogos és csak autóval lehet közlekedni.
Ezenkívül oda már kell a spanyol is mivel a város 50-60%a mexicoi és sajnos a nagyrészük gettoba él így a városnak jelentős része is gettó. Az időjárás viszont kétségtelenül LA-ben jobb.
Nekem nagy álmom NYC és remélhetőleg 4 év múlva sikerül is kijutnom.:)
Szóval én NYC-t válaszotm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!