Kismamák! Szerettek falun élni? Jobb mint a város?
viszonyítás kérdése. én kisvárosban nőttem fel, most falunk lakunk 2 pici gyerekkel. itt elég nyugis minden, kedvesek az emberek, vigyázunk egymásra és egymás gyerekeire. elég nagy zárt udvarunk van, a gyerekeket bármikor ki tudom engedni. többre tartom a kint, játékkal eltöltött időt, mint a lakás bezártságát. imádják az állatokat, becsülik a természetet.
de a nővérem semmi pénzért nem hagyná ott pestet. neki ott van az igazi élet. hála istennek nem vagyunk egyformák.
Én Bp-en élek (Kispesten) zöldövezeti részben kertes házban.
Ez teljesen jó, ha falura kellene költözönöm akkor inkább kiszaladnék a világból
1. vagyok. Mi Zuglóban élünk. Én nem szaladnék ki a világból, ha mégis vissza kéne mennünk falura. :) De azt vettem észre, hogy mindenkinek ott jó, ahol megszokta. Pld. mi laktunk más kerületben is, jó helyen, és ugyanolyan jól éreztem magam ott is. Falun is jól éreztem magam gyerekként, nagyon szívesen gondolok vissza azokra az évekre.
Én úgy gondolom, hogy ha kellemes az otthonod, és jól érzed magad a bőrödben, akkor tulképp. mindegy, hogy hol laksz, mert mindenhol megtalálod az élet szépségeit. :)
Szia!
Mi egy megyei jogú városhoz csatolt faluban lakunk, mai igazából peremkerület szerűség. A város 1 km, helyi járatú busz jár, és aránylag sűrűn is.
Nagyon szeretek itt élni. Kisfiam 2 éves múlt. Van egy nagy családi házunk, hatalmas udvarral és kerttel. Egész nyáron kint voltunk, ha meleg volt a kicsi egy szál kukacban. Vettünk neki hintát, csúszdát, van homokozó, medence, ... Nagyon élveztük. Tegnap meg szánkóztunk. A telek végén van egy kisebb és egy nagyobb domb. Most még a kicsin csúszkáltunk, de pár év múlva már a nagyot is felavatjuk.
Egyszóval nem költöznék el innen semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!