Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA vs. Kanada? Hol jobb...

USA vs. Kanada? Hol jobb élni? Hol jobb az életszínvonal?

Figyelt kérdés
Hogy jellemeznétek az egyiket és hogy a másikat?
2010. dec. 23. 23:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem semmi hátránya nincs. Nem hinném, hogy ezzel szűrnék, hogy ki szándékozik letelepedni.

Kanada is elég nehéz ilyen szempontból (google- canada immigration - gyors áttekinthető képet ad róla).

Igazából csak EU-ban van jó dolgunk, rohangászhatunk ide-oda kedvünk szerint. Mondjuk ez is jobb mint a semmi, csak Mo-n ne kelljen... Majd előbb utóbb összejön az USA is, de azért még küzdeni kell.

2010. dec. 24. 18:31
 12/35 A kérdező kommentje:

A 3. ami tetszene az Új-Zéland. Arról tudsz valamit?

Te mikor akarsz kimenni és van már célod, hogy hova, meg mit csinálni?

Én amúgy 22éves vagyok

2010. dec. 24. 18:33
 13/35 anonim ***** válasza:
80%

18 vagyok, érettségi után szeretnék belekezdeni valamibe (2012). Sok minden érdekel, mindenképp Nyugaton képzelem el az életem, dolgozni és továbbtanulni is szeretnék. Pontos terveim még nincsenek, de ha jól tudom, kint gyakoribbak a keresztféléves képzések, így nem kéne egy egész évet sem halasztanom.

Remélem, hogy az USA is hamar összejön, de van egy érzésem, hogy először NY-Európában kell próbálkoznom.

Amúgy a neten pontos információk vannak fent, fórumok, tapasztalatok is.

2010. dec. 25. 11:46
 14/35 anonim ***** válasza:
81%
Meg ha jól tudom, az EU több tagállamában teljesen eltörlik a munkavállalási engedély kötelezettséget, pl Németország, Ausztria; így egyre több lehetőség van.
2010. dec. 25. 11:48
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyetlen remény, hogy mindkét párt át akarja szervezni a bevándorlási rendszert."

Külföldiek számára pozitív vagy negatív irányba?

2010. dec. 27. 15:01
 16/35 anonim ***** válasza:
81%

Változó, még illegálisokkal szemben is mindkét irányelv megjelenik.

Csak reménykedhetünk.

2010. dec. 27. 16:54
 17/35 anonim ***** válasza:
88%

Én nem laknék eggyikben sem. Ha muszáj lenne választani,akkor már Canada. USA-t mindenki majmolja,és már évek óta nekem lejárt lemez,nembeszélve arról,hogy ha kiköltözöl,a csáladodtól milyen messzire kerülsz. Én inkább választanék valami közelebbi országot pl Franciaország,Anglia.

De ha neked ez az álmod,remélem sikerül kiköltöznöd,és jó helyre kerülsz dolgozni!

Sok szerencsét,és vigyázzatok magatokra!

2010. dec. 28. 12:01
 18/35 anonim ***** válasza:
31%

Előző: vannak itt, akik egész Európától frászt kapunk.

Egyszerűen nem bírjuk a kultúrát, életvitelt, az emberek stílusát.

És van fordítva is, van aki csak ezt szereti.

2010. dec. 28. 12:04
 19/35 anonim ***** válasza:
73%
nem tudom,de a magyarok tenyleg bunkok!!! en mar egy par eve Olaszorszagban elek,es nagyon orulok hogy elkoltoztem Magyarorszagrol. Sok szerencset neked is kedves kerdezo!!
2010. dec. 30. 10:38
 20/35 anonim ***** válasza:
86%
Én is nagyon szívesen kiköltöznék, jövőre érettségizem, és olyan jó lenne, ha már ott kezdhetném az egyetemet!! Viszont ahhoz baromira sok pénz kéne, amit nem hiszem, h 1,5 év alatt be tudnék szerezni. De hiszem, h ha nagyon akarjuk, és teszünk érte, akkor egyszer összejön!!!;) Úgyhogy sok szerencsét mindenkinek, akivel egy cipőben járunk:)(Y)
2010. dec. 30. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!