26 órája igényeltem ESTA-t a most vasárnapi kiutazásomhoz, de még nem fogadták el. Aggódnom kéne?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy általában percek alatt, de maximum néhány óra alatt elfogadják. Tudomásom szerint minden adatot jól adtam meg, büntetett előéletű sem vagyok, így nem értem, miert nem tudták visszaigazoni automatikusan, az idő pedig nagyon szorít.dec. 9. 14:11
11/16 anonim válasza:
#1 vagyok, drukkolok neked, hogy valóban megjöjjön max. 72 órán belül.
Majd írd meg, hogy mi lett!
(Remélem kívánhatok majd jó utat 🙂)
12/16 anonim válasza:
Nekem 12 óra volt. Jobb lett volna nem kihagyni ennyire. Ha utasitják, akkor már vízumot sem lehet ilyen gyorsan elintézni.
13/16 A kérdező kommentje:
Meglett végül 55 óra után:) A CBP szerint az ünnepi túljelentkezés miatt tartott eddig
tegnapelőtt 20:41
14/16 anonim válasza:
Gratulálok, jó utat! 😁
(És a tippem is bejött, hogy az ünnepek miatti leterheltség volt az ok 🙂)
Legközelebb mindenesetre ne hagyd ennyire az utolsó pillanatra! 😊
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi!!:)
Nem az ESTA-t hagytam egyébként utolsó pillanatra, hanem hirtelen ötlet volt az utazás, ahogy le lett foglalva, igényeltem is az esta-t:D
tegnapelőtt 21:17
16/16 anonim válasza:
Na, én is örülök, hogy sikerült végül. Kösz, hogy visszajekeztél. Itt többen bele tudtuk érezni magunkat a helyzetedbe, veled izgultunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!