26 órája igényeltem ESTA-t a most vasárnapi kiutazásomhoz, de még nem fogadták el. Aggódnom kéne?
Én még régebben igényeltem (jóval a szigorítás előtt), ahogy visszaléptem, már kb. meg is volt. A férjemnek meg kb. 12 óra múlva jött csak meg (több, mint 20 éve volt egy elutasított vízumkérelme, gondolom amiatt tartott ennyi ideig), pedig ugyanakkor küldtük el...
Azt viszont kalkuláld be, hogy az ünnepek alatt biztos rengetegen utaznának, így a sok kérelem miatt túlterheltek lehetnek, hátha csak ennyi a gond.
(Viszont aggódni "felesleges", sok mindent úgyse tudsz csinálni, ha elutasítanak, vízumot már tuti nem tudnál intézni ennyi idő alatt...)
Még mindig azt írja ki, hogy authorization pending...Újra átnéztem a beadott adataimat, és teljesen biztos, hogy mindent jól írtam, így abszolút nem értem, hogy mi lehet a gondjuk.
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy még időben (szombat estig) el lesz fogadva?
Ez a hivatalos verzió, bár gondolom már olvastad:
Authorization Pending. Your travel authorization is under review because an immediate determination could not be made for your application. This response does not indicate negative findings. A determination will usually be available within 72 hours. Please return to this Web site and choose "Check ESTA Status," and then "Individual Application." Your application number, passport number, and birth date will be required to check the status of your application.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!