Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik légitársasággal a...

Melyik légitársasággal a legjobb Amerikába menni?

Figyelt kérdés
Melyik légitársaság nyújtja a legkényelmessebb átszállást,legjobb ételeket,vagy a legjobb fedélzeti tv-t és ülést?

okt. 12. 23:03
A kérdező szavazást indított:
British airways-American airlines
Air France-Klm-Delta
Lufthansa group
Egyéb
27 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én a Deltával meg vagyok elégedve.
okt. 13. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Mindegyik jó.
okt. 13. 06:35
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

A kérdésed köldöknézegetés.

Neked alapvetően konkrét átszállási helyeket és konkrét menetrendet kellene mérlegelned a célállomásod függvényében.

okt. 13. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Én KLM-mel voltam, de nem azért, mert azt preferálom, hanem mert abban időszakban, mikor menni akartunk, ez volt a legjobb ár-érték arányban (+USA-ban is csak átszálltunk, szóval a teljes utat kellett nézni).

De egyébként minden rendben volt, elégedett voltam, szóval ha találsz neked megfelelő KLM járatot, akkor nyugodtan foglald le. 🙂

okt. 13. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nagy különbség

Én az Aer Lingussal járok, mert Dublinban van pre-clearance azaz meg ott még történik az amerikai útlevél és vámvizsgálat, így amikor a gép leszáll csak kisétálok a reptérről mintha belföldi járat lenne

okt. 13. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A Lufthansa nagyon maga alatt van a Covid óta, az Air France kajája a legjobb, de se Amszterdam se Párizs nem egy lányálom átszállás tekintetében. Los Angelesbe meggondolnám az Iberiát is. Én mindig azt választom amelyik a legolcsóbb éppen az adott városba. Az Aer Lingust még nem próbáltam, de legközelebb ránézek. De csak ha Bécsből tudok foglalni dublini átszállással. Sajnos nekem nem fizetik a business classt, a coach meg bárkivel mész kínlódás, de mindig arra gondolik, hogy odaát vár a kánaán, csak addig kell kibírni
okt. 13. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Delta/KLM Amszterdami átszállásal. Az, hogy meg mi van a fedélzeten totál nem érdekes. Elvisz A-ból B-be. Mindegyiken van ehető kaja, valami gagyi kijelző amin lehet filmet/sorozatot nézni és kész. Ha ennél többre vágysz, menj magángéppel.
okt. 16. 02:50
 8/8 BeefEater ***** válasza:

Hát, erre az a válaszom, hogy "attól függ".

Itt már fontos, ha valamelyiknél tagja vagy a törzsutas programnak és melyik osztályon akarsz utazni.

Ha economy, akkor szerintem majdnem mindegy, menj a legolcsóbbal. Premium economy Britishen és Virginen van általában, ez megéri a felárat. Ha business class jegyet veszel, akkor a Virgin és BA összehasonlítása nehezebb, mert a két cégen az osztályok nem felelnek meg egymásnak. Heathrow-n a Virgin lounge nagyságrendekkel jobb, mint a Britishé.

okt. 17. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!