Melyik légitársasággal a legjobb Amerikába menni?
A kérdésed köldöknézegetés.
Neked alapvetően konkrét átszállási helyeket és konkrét menetrendet kellene mérlegelned a célállomásod függvényében.
Én KLM-mel voltam, de nem azért, mert azt preferálom, hanem mert abban időszakban, mikor menni akartunk, ez volt a legjobb ár-érték arányban (+USA-ban is csak átszálltunk, szóval a teljes utat kellett nézni).
De egyébként minden rendben volt, elégedett voltam, szóval ha találsz neked megfelelő KLM járatot, akkor nyugodtan foglald le. 🙂
Nincs nagy különbség
Én az Aer Lingussal járok, mert Dublinban van pre-clearance azaz meg ott még történik az amerikai útlevél és vámvizsgálat, így amikor a gép leszáll csak kisétálok a reptérről mintha belföldi járat lenne
Hát, erre az a válaszom, hogy "attól függ".
Itt már fontos, ha valamelyiknél tagja vagy a törzsutas programnak és melyik osztályon akarsz utazni.
Ha economy, akkor szerintem majdnem mindegy, menj a legolcsóbbal. Premium economy Britishen és Virginen van általában, ez megéri a felárat. Ha business class jegyet veszel, akkor a Virgin és BA összehasonlítása nehezebb, mert a két cégen az osztályok nem felelnek meg egymásnak. Heathrow-n a Virgin lounge nagyságrendekkel jobb, mint a Britishé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!