New Yorkba Utazom Melyik légitársaság a legjobb szerintetek? Hol szálljak át? Lengyelország, Amszterdam vagy London? Hol a legegyszerűbb az átszállás kinek milyen tapasztalata van ezekkel a repterekkel, Hol találok viszonylag olcsó jegyet?
A jegyek ára folyamatosan változik, nincs olyan, hogy valamelyik mindig a legolcsóbb.
Figyelned kell az ajánlatokat, és "lecsapni" a jó lehetőségre.
Én a British Airways és American Airlines duóval repültem, Londonon keresztül, de mentek ismerőseim más útvonalon is, senkinek nem volt semmi gondja.
Szóval ne konkrét légitársasághoz vagy átszállási helyhez ragaszkodj, hanem azt nézd meg, hogy épp most (vagy majd amikor foglalni akarsz), akkor milyen ajánlatokat találsz.
[link] itt az összes légitársaság foglalási rendszerébe nézhetsz bele, megmutatja, hogy az adott dátumra kivel és hol kell átszállni a legolcsóbb jegyhez. foglalni nem lehet itt, de a részletek ismeretében az adott társaság oldalán elég könnyű ugyanazt az árat megkapni és megvenni (vagy utazási irodában még inkább).
Ha időben veszed, kb. minden társaságnál elcsíphető 150-ért egy jegy, akciókon kívül. Akciók figyelésére meg iratkozz fel a newslettereikre, a LH-nál pl. mindig vannak csak 3-4 napon át tartó akciók, ott egyszer ajánlották NY-t 120-ért.
120-ért?
65-ért voltam, már kétszer is N.Y.-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!