Melyik légitársasággal a legérdemesebb utazni New Yorkba?
Én American Airlines-sel utaztam 2 éve. Meg voltam velük elégedve. Akkor még volt közvetlen járatuk BP-ről. Most már azt hiszem nincs.
Am segítőkészek, korrektek. Nem volt késés. Utazás előtt többször telefonáltunk nekik, mert nem annyira értettük, hogy kell foglalni a jegyet. (első repülős élményünk) De mindig kedvesek voltak és vissza is hívtak, stb.
Mikor már hazaértünk Bp-n úgy jött le a börönd, h össze votl ragasztva, mert összetört. (kicsi mi hibánk is, mert túl lett tömve). De visszafizették az árát.
az AA egesz jo bar kicsit szakadt, regebbi gepekkel mentem, felszereltseg eszerinti volt, volt olyan ami beszallaskor pisiszagu volt xd aztan valahogy ezt eltuntettek....ez mondjuk a nagy elonyuk, a stewardessek nagyon jok, ha gondod van tutira megoldjak :D ingyen van a sor meg a bor vegig xD kaja jo. a British se volt rossz, kicsit fura szemelyzettel de nem voltak bunkok vagy ilyesmi.
a KLM meg csodalatos. sajnos legutobb nem birtam jo aron jegyet kapni ra, de szerettem volna nagyon. a szemelyzet minden tagja egy-egy angyal, kerni se kell, mar segitenek, a gep gyonyoru volt es tiszta, halk volt (ahhoz kepest hogy repulogep) siman mentunk vegig, majdnem vegigaludtam az egesz utat ami nalam nagyon ritka.
bunko szemelyzettel mondjuk eddig sajnos csak a malevon talalkoztam :( volt is malev gepre jegyem, aznap hivtam oket mikor csodbementek hogy most milesz mert jegyem van, egy masik bunko uriember kioktatott a telefonban hogy malev volt, van es mindig lesz, a gep menni fog amire a jegyem van. 2 oraval kesobb megvolt a hivatalos kozlemeny hogy csodbe ment. meg szerencse hogy nem kozvetlen toluk vettem a jegyet hanem az AA-n keresztul igy ok szo nelkul atfoglaltak nekem masik gepre es kesz. jo ertem en hogy stresszesek voltak ok is, nem is az fajt hogy hazudtak (gondolom muszaj volt) hanem a kioktato stilus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!