Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Félek Los Angelestől. Ez...

Félek Los Angelestől. Ez normális? Nemsokára odaköltözünk.13,5/L

Figyelt kérdés

Szóval apu kapott egy munkát, ezért el kell költöznünk L.A-be. Olyan rossz hogy itt kell hagyni a barátaimat! :(

Kérdeztem anyut hogy nincs más lehetőség? Aztmondta hogy sajnálja de nincs. Próbálom a jó oldalát nézni, de nem találtam eddig semmi pozítívat. Légyszi segítsetek!

Mit tegyek hogy jól fogjam fel ezt a költözést?

2010. okt. 17. 12:19
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
59%

Ja és azt is elfelejtitek ,hogy kb fél Los Angeles-t mexikóiak teszik ki akik sajnos a legtöbb esetbe nem is legálisok és nagyon sok nem dolgozik semmit.A város nagyon koszos és a fél város kb gettó.De tudom te a TV-ben nem ezt láttad.

Amúgy ezt érdemes elolvasni:(nem én irtam):

[link]

2010. okt. 29. 22:21
 42/51 anonim válasza:

Nagyon irigyelek.

Mesélj milyen ott??

2010. nov. 5. 12:12
 43/51 A kérdező kommentje:

Jó hely. Szeretek itt lenni :)

Vannak fura emberek, de nagyon kedvesek is :DD

2010. nov. 5. 18:29
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

na tuti hogy fake akkor mondott volna valami konkrétabbat is...

ja és amugy te l.a. lány blogodba tegyél már fel képet hogy a parton sétálsz utcán vagy valahol vagyvalami képet (:

2010. nov. 5. 18:42
 45/51 anonim ***** válasza:
67%

Igen, biztos, hogy fake.. Semmi konkrétum, az egész történetről messziről lerí, hogy kamu.. Nagyon tinilány duma.. Jó elhiszem, hogy vannak akik így kijutnak, de te az elején bebuktál csajszi..

Voltam kint többször is, és megyek is még ki, úgyhogy nem mondhatod kedves fantáziadús kérdező, hogy csak irigységből piszkálódok..

Lehet lepontozni!!! És kedves kérdező ne a gugliból tegyél majd fel egy pálmafás képet.. köszi!!

2010. nov. 5. 19:15
 46/51 anonim ***** válasza:
18:42-es vagyok hát azért mondtam énis hoyg olyat amin ő is látszik (: hoygne googgle-rolszedjen
2010. nov. 5. 19:17
 47/51 anonim ***** válasza:
De úgy sem fog.. Olvasd végig az írásait, kérdését, kommentjeit.. Nagy kamu.
2010. nov. 5. 19:19
 48/51 anonim ***** válasza:
100%

tudom... de mire jo azt viszont nem tudom mitől lesz neki ezzel jobb

nekem is nagy vágyam nyc de nem irogatok ilyen hülyeségeket...

2010. nov. 5. 19:33
 49/51 anonim válasza:
100%
Vissza sem ír tuti kamu
2010. nov. 6. 16:21
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nyc de nem majmolom amerikát és nem tudom ,hogy miért kell ilyen hülyeségeket kérdezni...:S
2010. nov. 7. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!