Félek Los Angelestől. Ez normális? Nemsokára odaköltözünk.13,5/L
Szóval apu kapott egy munkát, ezért el kell költöznünk L.A-be. Olyan rossz hogy itt kell hagyni a barátaimat! :(
Kérdeztem anyut hogy nincs más lehetőség? Aztmondta hogy sajnálja de nincs. Próbálom a jó oldalát nézni, de nem találtam eddig semmi pozítívat. Légyszi segítsetek!
Mit tegyek hogy jól fogjam fel ezt a költözést?
Sziasztok!! Itt vagyok, ideértem :) Rögtön rohantam a géphez, hogy megosszam veletek. L. A mesés!! jaa és itt a blogom is! :D
www.linda-in-la.blogger.hu
Nézzétek folyamatosan írok! :))
A suliban ennyi mindent fognak tanítani neked. Szerencsés vagy,ég sokra viheted:
Előző:
A magyar oktatási rendszert jól képviseled... Szűk látókörű, irredenta és végtelenül ostoba vagy.. Tipikus magyar..
A tipikus Magyar vagyok.
Kamionos vagyok nagyonsok országba jártam.De rájöttem,hogy milyen nyugis kis ország ez a többihez képest.
Nem tudom te milyen Magyarországon laksz, de ez nem egy nyugis ország... Iszonyú széthúzás, gyűlölet, pesszimista, mogorva emberek, embertelen és nagymértékű rasszizmus, 0 büszkeség- nemzeti öntudat, szétszakadt ország, szomszédországok kölcsönös gyűlölködése; hatalmas munkanélküliség, alacsony bérek <-> egyre magasabb árak; környezet iszonyatos rombolása, rossz minőségű utak-> sok baleset, tömegközlekedés sok helyen szörnyű; mindenki diplomát akar, kettesekkel is bejutnak az egyetemekre... +Kommunizmus maradványai, "utókitörései".. Igazságtalan jogrendszer, emberi jogok semmibevétele, az individualizmus és a nemzeti érdekek összeegyeztethetetlensége.
Nem tudom neked ebben mi tetszik, és hogy hol van a nyugalom?! Szerintem katasztrófák sorozata van egy ideje, és kérdésessé vált, hogy innen következhet-e még egy felfelé ívelő korszak..
Az USA-t köpködni meg nem divat, aki még nem volt ott személyesen, és ismerte ki (tehát nem 4-5 napra ment New Yorkba egy hotelbe, mert az semmit nem ér), az egy szót se szóljon... Akinek meg nincs lehetősége kijutni, annak is azt javaslom, hogy ne a bulvársajtó és a kereskedelmi tévék alapján alakítsa ki magában az értékrendjét, bármiről is van szó.
Tipikus magyar vagyok.
Lehet,hogy itt nincs pénz,meg csillogás,de van nyugalom.
Engem személy szerint nem is érdekel a pénz,kapok 130eft-ot nemzetközi kamionosként de nekem ez bőven elég.(én nem álok be a sok birka közé aki mindig a pénzt hajszolja.Ha meg is szerzik elba..ák álomnyaralásra,gagyi új kocsikra,plazmatévére hasonló sza..ágokra.
És milyen az a tipikus magyar?? Olyan mint aki meg van elégedve azokkal a kétségbeejtő dolgokkal, amiket leírtam??
Mert az a béke és nyugalom ELLENTÉTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!