Félek Los Angelestől. Ez normális? Nemsokára odaköltözünk.13,5/L
Szóval apu kapott egy munkát, ezért el kell költöznünk L.A-be. Olyan rossz hogy itt kell hagyni a barátaimat! :(
Kérdeztem anyut hogy nincs más lehetőség? Aztmondta hogy sajnálja de nincs. Próbálom a jó oldalát nézni, de nem találtam eddig semmi pozítívat. Légyszi segítsetek!
Mit tegyek hogy jól fogjam fel ezt a költözést?
Nem szeretem Gyurcsányt, de ő utána szabadon:
Ha nem tetszik, el lehet menni innen!
Bizony, de legalább pontos érvekkel alátámaszthattad volna az álláspontodat, és nem egy közhellyel élve kellett volna lezárnod a témát.
De az igényesség úgy látszik szintén nem "menő" Magyarországon...
Remélem egyszer leírja valaki, hogy hogyan van nyugalom és béke Magyarországon, mert még aki így állítja is; az sem tudja megindokolni... Ennyit a hitelességről..
Új bejegyzéés!
Utolsó: Miért gondolod hogy hazugság?
azért mert a blogodba semmi konkrétum nincs...
képeket tehetnél bele sokkal hitelesebb lenne
Nem biztos de szerintem is kamu kérdés..
Apukád a válság alatt magyarországon nem kapott állást de amerikában igen?Mert oda előbb vesznek fel amerikaiakat szóval vagy nem igaz az egész vagy apukádnak valami nagyon keresett állása van.A blogodba sem irsz semmi konkrétat.Pár napja vagy ott és még suliba se tudsz menni mert segitened kell de jelemezet tudsz venni halloweenra?
Szóval én kamu szagot érzek...
Kérdező, ne hallgass ezekre az összeesküvés-elmélet-mániás pesszimista átlagmagyarokra, én hiszek neked!
Bár én is ott lehetnék Los Angelesben, és normális környezetben ünnepelhetném a Halloween-t! Helyette itt vagyok a disznósz*rban összezárva egy csomó 50-es évekbeli gondolkodású xenofób rasszista pesszimistával. Hatalmas szerencséd van, hogy ilyen fiatalon Amerikába kerülhettél, méghozzá Los Angelesbe!
Remélem pár év múlva én is kijutok ebből az európai észak-koreából valahova nyugat-európába, onnan meg valahogy eljuthatok Amerikába!
Sok szerencsét új hazádban, a világ legkirályabb országában, és legklasszabb városában! :)
Utolsó egyet értek!
21:28-Te szánalmas vagy!
Itt majmolod amerikát azt hiszed ott minden csillog villog..
Te is sok Hollywoodi filmet nézel.
Szerintem egy 14 éves tini kislány lehetsz.
És nem tudom ,hogy te hol élsz de én nem vagyok disznó*zarban...:S:)
Na de kár ilyenekre az időd vesztegetni.Majd egyszer rájössz ,hogy ott is keményen kell dolgozni.Igaz jobb az életszinvonal de többet is dolgoznak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!