Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Félek Los Angelestől. Ez...

Félek Los Angelestől. Ez normális? Nemsokára odaköltözünk.13,5/L

Figyelt kérdés

Szóval apu kapott egy munkát, ezért el kell költöznünk L.A-be. Olyan rossz hogy itt kell hagyni a barátaimat! :(

Kérdeztem anyut hogy nincs más lehetőség? Aztmondta hogy sajnálja de nincs. Próbálom a jó oldalát nézni, de nem találtam eddig semmi pozítívat. Légyszi segítsetek!

Mit tegyek hogy jól fogjam fel ezt a költözést?

2010. okt. 17. 12:19
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
ha írsz blogot tényleg oszd meg velünk és nem butaság amikor én voltam au-pair én is írtam és olyan jó visszaolvasgatni
2010. okt. 17. 13:21
 12/51 anonim ***** válasza:
69%

Na, az amerikai filmek zseniálisan átmosták itt az emberek agyát, úgy látom. Csak azt szajkózzátok, amit azokból láttok.

Majd ha egy feka megkésel, mert nem hagyod, hogy megerőszakoljon, akkor sírni fog a szád. LA nem a tündérország fővárosa.

2010. okt. 17. 14:18
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

ha szabad megkérdeznem te ezt honnan tudod?

mert tudom hogy nem olyan mint a filmekben de vannak rosszabb negyedek meg jobbak és gondolom ők a jobb részen lesznek... és nem fogják megkéselgetni meg agyon verni...:\

2010. okt. 17. 14:37
 14/51 anonim ***** válasza:
70%
Mit honnan tudok? Hogy vannak ilyenek? Hát onnan, hogy nyitott szemmel járok a világba, és nem csak állok nyálcsorgatva, ha meghallom AMERIKA!
2010. okt. 17. 15:15
 15/51 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egy kicsit túlsztárolják a fiatalok LA-t.

Én is szívesen kimennék oda de azért az ,hogy "ott sok a sztár stb..." még nem azt jelenti ,hogy ott minden csillog...

Találtam egy blogot és ott LA ről írnak nem túl jókat...

Link:

[link]

Ettől függetlenül ott jobb az idő és én is szívesen kimennék oda.:)

2010. okt. 17. 15:19
 16/51 anonim ***** válasza:
67%

Találtam még egy másik leírást is:

[link]

2010. okt. 17. 15:52
 17/51 A kérdező kommentje:

Honnan tudtátok hogy a tengerparton lesz a házunk?? :) Tudom sokan cserélnétek velem, de már kezdem jól felfogni a dolgot :) Majd írok róla blogot ez jó ötlet! :D

És kérdeztem a bátyámat, hogy ő nem fél-e. Azt mondta hogy igen, de ez egy jó dolog. És még azt is mondta:

'' Bármilyen menő helyre is megyünk, soha ne felejtsük el, hogy magyarok vagyunk'' Szerintem igaza van! Minden magyar ünnepet ugyanúgy megfogunk tartani!:D

2010. okt. 17. 19:29
 18/51 anonim ***** válasza:
már most is elkezdheted hogy majd milyen az utazás a ház meg majd képeket is rakj (: és linkeld be a címét
2010. okt. 18. 15:01
 19/51 anonim ***** válasza:
75%

Ha nekem ilyen lehetőségem lenne, mennék azonnal... Voltam többször az USA-ban, és sehol máshol nem érezném/éreztem magam úgy, mint ott..

Nagyon jó hely!!

2010. okt. 19. 21:03
 20/51 anonim válasza:
48%
te egy bazinagy mázlista vagy,nem akarsz a barátnődnek fogadni????? engem nem érdekelne hogy mit hagyok itt és mit nem nem fogod fel hogy hova mész????én mindent megadnék csakhogy egy kisidőre kimehessek L.A.-be,minden álmom az hogy ott élhessek és megtanuljam az angolt normálisan és te még ezen sírsz hogy "jaj de sz*r nekem hogy ki kell költöznöm a filmek hazájába" (te se vagy komplett,már nem azé hogy bántani akarlak)
2010. okt. 24. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!