Hogyan költözzek ki Mexikóba?
Speciel én sem tudom, hogy pontosan mik a követelmények Magyarországon, ha egy mexikói ide akarna jönni. A dédnagypapámnak volt itt két gyereke majd kiment Mexikóba és lett neki kint még három, így vagyok én itt és ők ott. Speciális eset mert dolgoznék amihez munkavállalói kéne majd később egyetemre mennék amihez tanulói, a kettő együtt nem lehetséges, ill. van a családegyesítési program viszont azzal se tanulni, se dolgozni nem tudok kint.
“Csak a porcukor kell”…te meg nézz utána jobban milyen Mexikóban és ne hidd el az összes hírt amit hallasz vagy olvasol.
"Családegyesítésre akkor van lehetőség, amennyiben külfödli állampolgár mexikói állampolgárságú családtagjával kíván 180 napnál tovább tartózkodni Mexikóban, illetve külföldi állampolgárságú, Mexikóban érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező családtagot kíván elkísérni 180 napnál további időtartamra."
A dédapád leszármazottai per definitionem NEM családtagjaiad.
Szóval keress más megoldást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!