20 éves vagyok. Milyen lépéseket tehetnék meg már most, hogy megalapozzam, hogy kb.4 év múlva az USÁ-ba költözzek, ha csak most kezdem az egyetemet?
Az egyetemeken szokott lenni ösztöndíj lehetőség USA egyetemre. Vagy valami kutató program stb... szóval az egyetemi oktatókkal kell jóban lenni, és TDK-kat írni folyamatosan, aztán ha ez kevés akkor doktori és közben ugyan ez.
Egyébként meg egyetem után itthonról kell állást keresni, és ha van aki foglalkoztatni akar, akkor rajta keresztül lehet intézni a zöldkártyát.
Sziasztok!
Kedves utolsó , nekem esetleg tdsz segíteni ? Hasolnó kérdésem volt nekem is,mint a kérdezőnek.
Utazás, szak -Amerika témakör, Az USÁban szeretnék továbbtanulni, gyakornokoskddni, tdtok segíteni ? volt a címe.
Valakinek van kokkrét ötlete, ami nem Magyarországi ösztöndíj ? azt is megpróbálom, de a nem tuti .
meg volt még pár kérdésem abban a topikban. Valak, aki tapasztalt tudna segíteni ? Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!